Registracija
Prijava
E-mail:
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
E-mail:*
Lozinka*
Ime:*
Prezime:*
Tel/Mob:*
Mjesto:
Adresa:

Sanjin Memić odvozio mostarski Mount Everest

Sanjin Memić, član Biciklističkog kluba Mostar jutros u 4.27h ostvario je svoje snove i postao prvim Mostarcem koji je uspješno završio Everesting.

(opširnije)

Hercegovina Classic: Državno Prvenstvo u Cestovnom biciklizmu

Hercegovačko-neretvanska županija, točnije Grad Mostar kao glavni domaćin, ugostiti će cestovnu utrku "Hercegovina Classic", odnosno Državno prvenstvo u cestovnom biciklizmu – uspon, koje će se održati u nedelju 27.9.2020 godine. Organizator Dr

(opširnije)
1
2

Mostar - Karaotok

Info

Dužina: 88.4 km
Uspon: 640 m
Podloga: Asfalt/beton, Teren, Makadam
Regija: Hercegovačko-neretvanska županija
Ocjena: 4.50

Opis

Dužina ture cca. 88km. Lagana tura, primjerena za mtb i cestovni bicikl. Ruta se kreće iz Mostara, prema Aluminijskom kombinatu, naselje Baćevići, desnom stranom Neretve, prema Žitomislićima, onda naselje Krućevići, Čeljevo i ulaz u Čapljinu. Iz Čapljine se uključiva na magistralni put gdje se nakon cca.1km vrši skretanje lijevo prema Karaotoku. Nakon skretanja vozi se kroz naselje do kraja staze, tj. do hotela Karaotok. Tura se preporučava rekreativcima za jedno-dnevne izlete.

 


NAPOMENA: Portal BK Mostar nastojati će da obuhvati što više biciklističkih ruta, kako u BiH, tako i u Hr, kao i drugim zemljama i regijama. Sve odabrane rute su sortirane po dužini, mjestu, tehničkim težinama, nadmorskoj visini i drugim kriterijima. Svaki opis biciklističke rute uključuje Google Earth kartu, visinski profil, GPS tracklog, foto galeriju i još mnogo toga. Sav ovaj sadržaj je isključivo u dobroj namjeri, da bi Vam pomogao radi lakšeg snalaženja u okolini, te ne postoji jamstvo za bilo koji sadržaj navedenog na ovoj web stranici. 

Budite svjesni većina ovih ruta je namijenjena samo za iskusne bicikliste.  

Dodaj komentar

Komentari (1)

Marko Mandic
hvala na preporuci,mocna ruta ,ali treba izabrati pogodno vrijeme za voznju .nas je sunce sprzilo u povratku :)