Registracija
Prijava
E-mail:
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
E-mail:*
Lozinka*
Ime:*
Prezime:*
Tel/Mob:*
Mjesto:
Adresa:

2. Izborna Skupština BK Mostar

Izborna skupština Biciklističkog kluba Mostar (BK Mostar) održati će se u Petak, 14.12.2018., u prostorijama Sportskog Saveza Grada Mostara, sa početkom u 19:00h.

(opširnije)
1

Aktualnosti

Federacija BIH želi zabraniti brdski biciklizam

U kakvoj nebuloznoj zemlji živimo, govorio i Nacrt zakona o zaštiti prirode u kojem se zabranjuje vožnja bicikla izvan ceste i uređenih staza.

Sastanak MTB Asocijacije (Bihać, 28.04.2012.)

U subotu 28.04.2012 god. je održan sastanak Asocijacije MTB Biciklističkog saveza BiH u prostorijama Škoda centra Bihać. Sastanak koji je više zamišljen kao radna grupa p...

Prezentacija pružanja prve pomoći

Kao što smo i najavljivali, u subotu 21.04.2012. je održana prezentacija pružanja Prve Pomoći za članove i prijatelje BK Mostar.

Biciklizam u Mostaru

Kratak urednički osvrt na biciklističku infrastrukturu u gradu Mostaru, pitanje uređenja biciklističkih staza i prometa općenito.

OBAVIJEST: Tečaj pružanja Prve Pomoći

Ne znate pružiti prvu pomoć, a želite naučiti? Želite obnoviti vaše dosadašnje znanje prve pomoći? Subota, 21.04.2012. sa početkom u 18.00h...

BK Mostar na RDV "Ritam Grada"

Na Radio Dobre Vibracije u programu "Ritam Grada" gostovali su inspektor prometne policije Igor Bjelogrlić, te glasnogovornik kluba BK Mostar Goran Prskalo.

Prvi znak u povijesti grada Mostara

U gradu Mostaru, točnije u naselju Vojno u Bijelom Polju, ovih dana je osvanuo biciklistički znak. Mnogi bi se zapitali sta je tu posebno ili zašto je to toliko bitno.

Prosvjedovalo tisuću zagrebačkih biciklista

Oko tisuću zagrebačkih biciklista prosvjedovalo je danas u organizaciji udruge Sindikata biciklista najprije ispred zagrebačke Gradske uprave, a zatim ispred zgrade MUP...

Trek bicikla i u Mostaru

Svjetski proizvođač bicikla br.1 u svijetu američki Trek od sada i u Mostaru

Najava reportaže: Škoda XC liga, BHT1 1.4.2012 u 14:45

Najavna špica prve emisije serijala Škoda XC liga u produkciji BHT-a.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16