Registracija
Prijava
E-mail:
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
E-mail:*
Lozinka*
Ime:*
Prezime:*
Tel/Mob:*
Mjesto:
Adresa:

2. Izborna Skupština BK Mostar

Izborna skupština Biciklističkog kluba Mostar (BK Mostar) održati će se u Petak, 14.12.2018., u prostorijama Sportskog Saveza Grada Mostara, sa početkom u 19:00h.

(opširnije)
1

Biciklistički klubovi

Bihać: KES Limit

Klub ekstremnih sportova ¨Limit¨ je sportska organizacija koja okuplja mlade u regiji kojima pruža organizovane ekstremne sportske aktivnosti u prirodi.

Živinice: BK Živinice

Od strane nekoliko entuzijasta 02.11.2009. u Živinicama je održana osnivačka skupština Biciklističkog kluba „ŽIVINICE“.

Banja Luka: Rekreativni biciklistički klub B.K.B.L

Rekreativni biciklistički klub “B.K.B.L” Banja Luka je neprofitno udruženje građana koje se bavi promovisanjem rekreativnog biciklizma.

Bihać: Biciklistički rekreativni klub Japod

Osnivanje kluba je proizašlo iz ljubavi prema biciklizmu i druženju, ali i iz želje da približimo ostatku naših sugrađana ljepote koje mi na našim vožnjama imamo priliku ...

Cazin: BK Krajina

Čast nam je da Vas obavijestimo da je 07.07.2011. godine osnovano i registrirano prvo i jedino biciklističko udruženje u Cazinu, pod nazivom „Krajina“.

Sarajevo: Giro di Sarajevo

UDRUŽENJE „Giro di Sarajevo“ je društvena organizacija u koju se slobodno i dobrovoljno udružuju građani i pravna lica, radi zadovoljavanja zajedničkih interesa u svrhu p...

Vitez: BK Vitez

Biciklistički klub "VITEZ" je osnovan 2009. godine u cilju razvoja i afirmacije biciklističkog sporta, održavanje biciklističkih skupova i takmičenja, međusobne saradnje ...

Livno: BK Livno

Biciklistički klub BK "LIVNO“ je osnovan 2011. godine od strane livanjskih entuzijasta, ljubitelja prirode i aktivnog boravka u prirodi.

Kiseljak: MTB Club Kiseljak

Skupina entuziasta, zaljubljenika u brdski biciklizam iz Kiseljaka okupila se pod imenom MTB Club Kiseljak, a sa zvaničnim radom počinju 2011.god.
1
2