Registracija
Prijava
E-mail:
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
E-mail:*
Lozinka*
Ime:*
Prezime:*
Tel/Mob:*
Mjesto:
Adresa:

Sanjin Memić odvozio mostarski Mount Everest

Sanjin Memić, član Biciklističkog kluba Mostar jutros u 4.27h ostvario je svoje snove i postao prvim Mostarcem koji je uspješno završio Everesting.

(opširnije)

Hercegovina Classic: Državno Prvenstvo u Cestovnom biciklizmu

Hercegovačko-neretvanska županija, točnije Grad Mostar kao glavni domaćin, ugostiti će cestovnu utrku "Hercegovina Classic", odnosno Državno prvenstvo u cestovnom biciklizmu – uspon, koje će se održati u nedelju 27.9.2020 godine. Organizator Dr

(opširnije)
1
2

Natjecanja

Sarajevo domaćin Salcano MTB Cupa - propozicije

U organizaciji Biciklističkog kluba MTBA i Biciklističkog saveza BiH, u nedjelju, 26. kolovoza na Igmanu će se održati XC utrka u sklopu Salcano MTB Cupa.

Dosa i Liesling pokorili Učku (Izvještaj)

Na Učki je Nijemac Steffen Thum preuzeo vodstvo u ukupnom poretku Svjetske maratonske serije od Austrijanca Albana Lakate. Odlična utrka, odlična staza, odlično vrijeme, ...

Završen 7.MTB Učka maraton (Rezultati)

Donosimo Vam rezultate 7. po redu MTB Učka Maratona...

Državno prvenstvo u brdskom biciklizmu Doboj 2012

U Doboju će se 05.08 2012. (nedjelja) održati Državno prvenstvo u brdskom biciklizmu u kategoriji Cross Country. Organizatori prvenstva BiH u brdskom biciklizmu ove kateg...

Tour de Kosovo od 11. do 14. kolovoza

Od 11. do 14. kolovoza vozit će se 12. izdanje međunarodne bicikliszičke utrke kroz Kosovo.

7. MTB Učka Maraton

BK Mostar na 7. MTB Učka Maratonu. Maraton koji je uvršten je među 10 utrka Svjetskog kupa (UCI Mountain Bike Marathon Series) koje se boduju za Svjetsko prvenstvo.

Das Ist Valter - Rezultati

Iza nas je četvrti put za redom, u organizaciji NVO Horizont u Sarajevu uspješno održana kultna utrka kroz ili, bolje rečeno, niz Vratnik - Das Ist Valter.

Završena biciklistička trka "Oslobođenje Zenice"

Danas je u Zenici održana 3. međunarodna biciklistička trka "Kriteriji Zenice", koja je ujedno i 36. po redu trka "Oslobođenje Zenice".

Škoda XC liga - Sarajevo rezultati

Prethodni vikend održana je i 4 utrka Škoda XC Lige u Sarajevu. Rezultate utrke možete pročitati ovdje...

Škoda XC liga: Sarajevo - propozicije

Četvrta utrka po redu Škoda XC lige održava se 01.07.2012 u Sarajevu. U nastavku pogledajte propozicije takmičenja i korisne informacije.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10