Registracija
Prijava
E-mail:
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
E-mail:*
Lozinka*
Ime:*
Prezime:*
Tel/Mob:*
Mjesto:
Adresa:

Sanjin Memić odvozio mostarski Mount Everest

Sanjin Memić, član Biciklističkog kluba Mostar jutros u 4.27h ostvario je svoje snove i postao prvim Mostarcem koji je uspješno završio Everesting.

(opširnije)

Hercegovina Classic: Državno Prvenstvo u Cestovnom biciklizmu

Hercegovačko-neretvanska županija, točnije Grad Mostar kao glavni domaćin, ugostiti će cestovnu utrku "Hercegovina Classic", odnosno Državno prvenstvo u cestovnom biciklizmu – uspon, koje će se održati u nedelju 27.9.2020 godine. Organizator Dr

(opširnije)
1
2

Biciklijada "Živjeti Trebižat"

Print
Ocjena: 0.00

U sklopu projekta "Živjeti Trebižat", danas je na području Ljubuškog održana biciklijada na kojoj je sudjelovalo više od 100 ljubitelja biciklizma iz cijele Hercegovine te sarajevske regije.

Biciklijadu,koja se ujedno iskoristila i za snimanje putopisnoga filma o turističkim atraktivnim lokacijama duž sliva Trebižata, organizirao je Biciklistički klub Mostar u suradnji s realizatorima projekta "Živjeti Trebižat", ŠREK “Vidra” Ljubuški i Ekološkom udrugom “Lijepom našom”.

Start biciklijade duge više od 45 kilometara bio je pored slapova Kravice, a cilj je bilo ljubuško kupalište Bašćine.

Inače, projekt "Živjeti Trebižat" zasniva se na pozicioniranju turističke ponude općine Ljubuški na regionalnoj i državnoj razini, a projekt je financiran od UNDP- a i općine Ljubuški. Aktivnosti u sklopu tog projekta jesu prezentacija i stvaranje modela turističke ponude u što se ubraja kanu safari, rafting, obilježavanje biciklističke staze, provođenje edukativnih predavanja te snimanje putopisnog filma.

Dodaj komentar