Registracija
Prijava
E-mail:
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
E-mail:*
Lozinka*
Ime:*
Prezime:*
Tel/Mob:*
Mjesto:
Adresa:

Sanjin Memić odvozio mostarski Mount Everest

Sanjin Memić, član Biciklističkog kluba Mostar jutros u 4.27h ostvario je svoje snove i postao prvim Mostarcem koji je uspješno završio Everesting.

(opširnije)

Hercegovina Classic: Državno Prvenstvo u Cestovnom biciklizmu

Hercegovačko-neretvanska županija, točnije Grad Mostar kao glavni domaćin, ugostiti će cestovnu utrku "Hercegovina Classic", odnosno Državno prvenstvo u cestovnom biciklizmu – uspon, koje će se održati u nedelju 27.9.2020 godine. Organizator Dr

(opširnije)
1
2

Bihać 2020: XCO VELIKA NAGRADA GRADA BIHAĆA

Print
Ocjena: 0.00

Sportski vikend u znaku  Državnog prvenstva u biciklizmu održan je  u Bihaću 18. i 19.7.2020. godine u organizaciji BBK Daj Krug iz Bihaća uz podršku Sportskog saveza USK, koji je okupio oko 60 natjecatelja iz bosanskohercegovačkih klubova.

Prvog dana Prvenstva organizirana je zajednička utrka Up Hill Plješevića, tijekom koje je svih 60 natjecatelja prešlo rutu od Borića do Pršinih uvala, koja je specifična po tome što se vozi makadamskim putem, sa nadmorskom visinom od 600 metara razlike.

Drugog dana u utrci olimpijskog krosa takmičari su bili podijeljeni u više kategorija.  Razlika između 60 takmičara je bila u kategorijama, a prema tome i broju krugova,a vozila se na kružnoj stazi Bihać – Zavalje sa dužinom kruga od 3.9km.

Članovi Biciklističkog kluba Mostar nastupili su na ovoj zahtjevnoj utrci te postigli zapažene rezultate osvojivši tri srebrne medalje i to u Elit kategoriji Petar Spajić, Ivica Petrović u Master B kategoriji, te Nikola Spaić u Hobby kategoriji.

U završnici Državnog prvenstva proglašeni su i najbolji biciklisti.

U ženskoj konkurenciji pobijedila je Lejla Tanović, kojoj je ovo 12. titula državne prvakinje, dok je u muškoj Elit kategoriji titulu prvaka ponio Vedad Karić, dok je boje našeg kluba nosio Petar Spaić te zauzeo izvrsno drugo mjesto.

MTB UPHILL Plješevica (Uspon na Plješevicu), te XCO UTRKA Prvenstva BiH „Velika nagrada Bihaća“ bodovala se za Državno prvenstvo MTB XCU UP HILL i Premijer ligu BiH.

Osim profesionalnih biciklista utrku su vozili i amateri u sklopu tri kategorije po starosnim grupama HOBI 1, 2 i 3. Utrku su pratili i dežurni medicinski tim, kao i tim policajaca MUP-a USK.  

Dodaj komentar