Registracija
Prijava
E-mail:
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
E-mail:*
Lozinka*
Ime:*
Prezime:*
Tel/Mob:*
Mjesto:
Adresa:

Sanjin Memić odvozio mostarski Mount Everest

Sanjin Memić, član Biciklističkog kluba Mostar jutros u 4.27h ostvario je svoje snove i postao prvim Mostarcem koji je uspješno završio Everesting.

(opširnije)

Hercegovina Classic: Državno Prvenstvo u Cestovnom biciklizmu

Hercegovačko-neretvanska županija, točnije Grad Mostar kao glavni domaćin, ugostiti će cestovnu utrku "Hercegovina Classic", odnosno Državno prvenstvo u cestovnom biciklizmu – uspon, koje će se održati u nedelju 27.9.2020 godine. Organizator Dr

(opširnije)
1
2

Biciklisti BK Mostar uspješni na Jahorini

Print
Ocjena: 0.00

Na Jahorini je 15.8.2020. u organizaciji PST tima, hotela Termag hotela, po prvi put održana biciklistička utrka “Termag Bike Maraton”. Ova veoma atraktivna mountain bike utrka je organizirana na dvije staze, a pobjednici na 42 kilometra su Jovana Crnogorac i Vedad Karić, dok su na stazi od 23 kilometra najbolji bili Dejan Gavrić i Milica Klačar.

Ova utrka Utrka se ne boduje za Premijer ligu BiH.

Maraton je okupio 130 natjecatelja iz četiri zemlje regije, a održan je uz sve preporučene mjere sigurnosti i prevencije širenja virusa korona.

Na velikoj stazi  od 43 km i 944 mnv vozili su članovi našeg kluba Goran Bralo koji je stigao na cilj 9. te Ivica Petrović na 15.mjestu u ukupnom poretku.

Čestitke na izvrsnoj vožnji unatoč jako lošim uvjetima za vožnju, što se može vidjeti na fotografijama u prilogu.

Dodaj komentar