Registracija
Prijava
E-mail:
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
E-mail:*
Lozinka*
Ime:*
Prezime:*
Tel/Mob:*
Mjesto:
Adresa:

Sedma biciklistička karavana prijateljstva Mostar - Vukovar

Biciklistički klub Mostar i Udruga za promociju biciklizma "Hercegovina Bicikl" te više biciklističkih klubova iz BiH i Hrvatske od 28.04. do 02.05. ove godine organiziraju Sedmu međunarodnu biciklističku karavanu prijateljstva Mostar – Vukovar 201

(opširnije)

Subota, 06.04.'19. - Velež/Rujište

BK Mostar poziva sve članove i prijatelje kluba, Subota 06.04.2019 god., na zajedničku Rekreativnu vožnju na Velež/Rujište. Polazak je planiran za 8:00h ispred trgovine Ciklocentar. Dan ranije ćemo na Podveležju rasporediti tri stanice sa vodom na

(opširnije)
1
2

PRIJAVI SE - VOLONTIRAJ na XCM HERZEGOVINA 2018.!

Print
Ocjena: 0.00

Biciklistički klub Mostar vas poziva da budete dio najzabavnijeg i najizazovnijeg vikenda na Gorancima ovog ljeta. Ako volite prirodu, sport i avanturu, a uz to želite da upoznate nove ljude sličnih interesa, sve što treba da uradite je da nam se pridružite na Gorancima od 01. - 02.09.2018. godine.

Potrebni su nam mladi ljudi koji su dovoljno ozbiljni da organizacija utrke protekne u najboljem redu, sa druge strane to ne znači da ne možete da se zabavite tijekom ova dva dana.

Vaš zadatak će biti da pomognete našim sudionicima u brdskoj MTB utrci "XCM Herzegovina". Biti će im potrebno da ih ohrabrite i motivirate u izazovnim trenucima, a istovremeno ćete i sami biti motivirani od strane tih energičnih ljudi.

Potrebna nam je pomoć na:

1.Start

Postavljanje starta i natjecateljskih boksova. Organizacija dolaska natjecatelja na start i obilježavanje starta. Kontrola početka utrke i usmjeravanje natjecatelja. Brendiranje okoline. Start i cilj se nalaze na platou Goranaca.

2.Cilj

Završnica utrke sa velikom koncentracijom pažnje i adrenalina. Nalazi se na platou Goranaca, kod tvornice namještaja Mikas. Posljednja kontrola natjecatelja i dodjeljivanje FINISHER medalja.

3.Kontrolni punktovi

Mjesta na stazi na kojima se kontroliraju i upisuju natjecatelji i njihovi brojevi. Na ovim mjestima se nalazi i okrijepa za natjecatelje (voda, voće, čokoladice, energetski napitci).

4.Logistika

Organizacija i raspored kontrolnih punktova. Razvrstavanje okrijepe. Organizacija smještaja. Nadgledanje organizacije Starta i Cilja utrke. Stalna komunikacija i delegiranje zaduženja. Organizacija svih zabavnih sadržaja prije i poslije trke (žurka zatvaranja, proglašenje pobjednika…).

5.Prijavni i natjecateljski info centar

Mjesto na kome takmičari, kao i svi zainteresirani mogu da dobiju sve informacije vezane za utrku. Prvi susret sa ljudima i prvi utisak o utrci. Vještina komuniciranja sa ljudima i riješavanja potencijalnih problema je neophodna, kao i dobro raspoloženje i osmijeh na licu. Na ovom mjestu se vrši prijava natjecatelja, razvrstavanje po kategorijama, dijeljenje majica.

Ukoliko voliš izazove, ako si avanturista i smatraš da možeš da nam pomogneš i doprineseš da pokidamo utrku, spakuj dobro raspoloženje, osmijeh na lice i prijavi se da uživamo zajedno!

Mi ti osiguravamo:

– Prevoz na relaciji Mostar – Goranci - Mostar (Polazak u nedelju 02.09.2018. u  jutarnjim satima, povratak u nedelju 02.09.2018. u poslijepodnevnim satima);
– Sendvić i vodu za osoblje na punktovima u vrijeme trajanja utrke;
– Svu neophodnu opremu za izvršenje delegiranih zadataka;
– Sudjelovanje u sporednim aktivnostima na Gorancima, after party, proglašenje pobjednika…;

Prijave se zatvaraju 30.08.2018. godine. Požuri, prijavi se. Broj mijesta je organičen.
 

PRIJAVI SE – VOLONTIRAJ!


Za sva dodatna pitanja možete nam pisati na: xcmherzegovina@gmail.com

 

Dodaj komentar