Registracija
Prijava
E-mail:
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
E-mail:*
Lozinka*
Ime:*
Prezime:*
Tel/Mob:*
Mjesto:
Adresa:

Sanjin Memić odvozio mostarski Mount Everest

Sanjin Memić, član Biciklističkog kluba Mostar jutros u 4.27h ostvario je svoje snove i postao prvim Mostarcem koji je uspješno završio Everesting.

(opširnije)

Hercegovina Classic: Državno Prvenstvo u Cestovnom biciklizmu

Hercegovačko-neretvanska županija, točnije Grad Mostar kao glavni domaćin, ugostiti će cestovnu utrku "Hercegovina Classic", odnosno Državno prvenstvo u cestovnom biciklizmu – uspon, koje će se održati u nedelju 27.9.2020 godine. Organizator Dr

(opširnije)
1
2

BK Mostar odličan na Grand Prix Banja Luka i Kozara

Print
Ocjena: 0.00

Protekli vikend bio je rezerviran za natjecateljski dio BK Mostar, tako su naši vozači sudjelovali na dvije utrke: Grand Prix Banja Luka UCI XCO C2 i Grand Prix Kozara koja se ujedno bodovala za Državno prvenstvo.

Prvog dana u Banja Luci odličan nastup imao je mlađi dio ekipe i to mlađi Kadeti: Emir Rahimić koji je zauzeo 1.mjesto i Vanja Trivun koji je zauzeo 2. mjesto. Za njima slijede Petar Spaić u kategoriji Juniori koji je zauzeo 7. mjesto, te kategorija Elite u kojoj su Ivan Širić na 12. mjestu, Miloš Bodiroga na 23. mjestu i Edib Šišić na ?* mjestu. Toni Zorić je zauzeto 4.mjesto u kategoriji Master A.

Podsjećamo da je UCI XCO C2 GRAND PRIX BANJALUKA u kalendaru svjetske biciklističke federacije – UCI (Union Cycliste Internacionale), u kojoj su se osvojili kvalifikacioni bodovi za plasman na predstojeću olimpijadu. Naši dečki su se borili rame uz rame sa profesionalnim ekipama iz Mađarske, Italije, Grčke itd., što je jedno veliko iskustvo za sve i dodatni podsticaj za treninge i dodatna napredovanja.

Drugog dana na Kozari se održavala utrka Državnog prvenstva na kojoj su nastupila 3. naša natjecatelja i to Ivan Širić i Miloš Bodiroga i kategoriji Elite, te Petar Spajić u kategoriji Junior. Ivan je odlično vozio i popeo se na najveće mjesto na postolju, te je proglašen Državnim prvakom u Elite kategoriji, Miloš je u istoj kategoriji zauzeo odlično 5.mjesto, dok se Petar plasirao na 6.mjesto među Juniorima.

Naredna utrke u kalendaru Saveza su cestovne utrke Državnog Prvenstva, a zatim slijedi XCM utrka u Vitezu.

?* - Očekujemo zvanine rezultate od sudijeske komisije...

Dodaj komentar