Registracija
Prijava
E-mail:
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
E-mail:*
Lozinka*
Ime:*
Prezime:*
Tel/Mob:*
Mjesto:
Adresa:

Sedma biciklistička karavana prijateljstva Mostar - Vukovar

Biciklistički klub Mostar i Udruga za promociju biciklizma "Hercegovina Bicikl" te više biciklističkih klubova iz BiH i Hrvatske od 28.04. do 02.05. ove godine organiziraju Sedmu međunarodnu biciklističku karavanu prijateljstva Mostar – Vukovar 201

(opširnije)

Subota, 06.04.'19. - Velež/Rujište

BK Mostar poziva sve članove i prijatelje kluba, Subota 06.04.2019 god., na zajedničku Rekreativnu vožnju na Velež/Rujište. Polazak je planiran za 8:00h ispred trgovine Ciklocentar. Dan ranije ćemo na Podveležju rasporediti tri stanice sa vodom na

(opširnije)
1
2

BK Mostar odličan na Grand Prix Banja Luka i Kozara

Print
Ocjena: 0.00

Protekli vikend bio je rezerviran za natjecateljski dio BK Mostar, tako su naši vozači sudjelovali na dvije utrke: Grand Prix Banja Luka UCI XCO C2 i Grand Prix Kozara koja se ujedno bodovala za Državno prvenstvo.

Prvog dana u Banja Luci odličan nastup imao je mlađi dio ekipe i to mlađi Kadeti: Emir Rahimić koji je zauzeo 1.mjesto i Vanja Trivun koji je zauzeo 2. mjesto. Za njima slijede Petar Spaić u kategoriji Juniori koji je zauzeo 7. mjesto, te kategorija Elite u kojoj su Ivan Širić na 12. mjestu, Miloš Bodiroga na 23. mjestu i Edib Šišić na ?* mjestu. Toni Zorić je zauzeto 4.mjesto u kategoriji Master A.

Podsjećamo da je UCI XCO C2 GRAND PRIX BANJALUKA u kalendaru svjetske biciklističke federacije – UCI (Union Cycliste Internacionale), u kojoj su se osvojili kvalifikacioni bodovi za plasman na predstojeću olimpijadu. Naši dečki su se borili rame uz rame sa profesionalnim ekipama iz Mađarske, Italije, Grčke itd., što je jedno veliko iskustvo za sve i dodatni podsticaj za treninge i dodatna napredovanja.

Drugog dana na Kozari se održavala utrka Državnog prvenstva na kojoj su nastupila 3. naša natjecatelja i to Ivan Širić i Miloš Bodiroga i kategoriji Elite, te Petar Spajić u kategoriji Junior. Ivan je odlično vozio i popeo se na najveće mjesto na postolju, te je proglašen Državnim prvakom u Elite kategoriji, Miloš je u istoj kategoriji zauzeo odlično 5.mjesto, dok se Petar plasirao na 6.mjesto među Juniorima.

Naredna utrke u kalendaru Saveza su cestovne utrke Državnog Prvenstva, a zatim slijedi XCM utrka u Vitezu.

?* - Očekujemo zvanine rezultate od sudijeske komisije...

Dodaj komentar