Registracija
Prijava
E-mail:
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
E-mail:*
Lozinka*
Ime:*
Prezime:*
Tel/Mob:*
Mjesto:
Adresa:

Sedma biciklistička karavana prijateljstva Mostar - Vukovar

Biciklistički klub Mostar i Udruga za promociju biciklizma "Hercegovina Bicikl" u suradnji sa Sportskim Savezom Grada Mostara, te više biciklističkih klubova iz BiH i Hrvatske od 28.04. do 02.05. ove godine organiziraju Sedmu međunarodnu biciklističk

(opširnije)

Subota, 06.04.'19. - Velež/Rujište

BK Mostar poziva sve članove i prijatelje kluba, Subota 06.04.2019 god., na zajedničku Rekreativnu vožnju na Velež/Rujište. Polazak je planiran za 8:00h ispred trgovine Ciklocentar. Dan ranije ćemo na Podveležju rasporediti tri stanice sa vodom na

(opširnije)
1
2

Dva zlata i jedno srebro za BK Mostar

Print
Ocjena: 0.00

Članovi BK Mostar proteklog vikenda bili su uspješni na svim poljima, kako u cestovnom, tako i brdskom biciklizmu. Naime, jučer su naši članovi gostovali na dvije utrke u susjednoj Republici Hrvatskoj, gdje su imali jako uspješan nastup i svom klubu i Gradu Mostaru donijeli dva zlata i jedno srebro.

Jučer se u Sinju vozilo XI.kolo XCZLD "Uspon na Kamešnicu", na kojem je nastupilo preko 120 vozača, a naš član Ivan Širić je uspio još jednom da utrku završi kao Ukupni pobjednik i pobjednik svoje kategorije 16-20 godina.

Ivan je uspio da se na utrku "Uspon na Kamešnicu" odvozi sa vremenom 0:46:39h što je jučer bilo najbolje vrijeme.

Uporedo sa ovom utrkom, na otoku Viru se održavala cestovna utrka Kupa Hrvatske u organizaciji Biciklističkog kluba Zadar, a na kojoj su nastupila dva naša vozača u kategorijama Sport i Veterani A. Na utrci je nastupio 141 vozač iz Slovenije, Poljske, Mađarske, Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Naš član Robert Glavaš zauzeo je 1.mjesto u kategoriji Sport, dok je Toni Zorić zauzeo 2.mjesto u kategoriji Veterani A.

 

Sezona je za naše članove odlično počela, odlično smo odradili početak treninga i pripema, nastavljamo sa treninzima i sa nestrpljenjem očekujemo nove nastupe.

 

Dodaj komentar