Registracija
Prijava
E-mail:
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
E-mail:*
Lozinka*
Ime:*
Prezime:*
Tel/Mob:*
Mjesto:
Adresa:

Sanjin Memić odvozio mostarski Mount Everest

Sanjin Memić, član Biciklističkog kluba Mostar jutros u 4.27h ostvario je svoje snove i postao prvim Mostarcem koji je uspješno završio Everesting.

(opširnije)

Hercegovina Classic: Državno Prvenstvo u Cestovnom biciklizmu

Hercegovačko-neretvanska županija, točnije Grad Mostar kao glavni domaćin, ugostiti će cestovnu utrku "Hercegovina Classic", odnosno Državno prvenstvo u cestovnom biciklizmu – uspon, koje će se održati u nedelju 27.9.2020 godine. Organizator Dr

(opširnije)
1
2

Uspješan nastup na VI.kolu XCZLD

Print
Ocjena: 0.00

Proteklog vikenda u Konavlima je već tradicionalno održano i posljednje kolo XC zimske lige Dalmacije za 2017 godinu. Na startnoj ravnini u Konavlima našlo se čak 112 natjecatelja, a njihovu vožnju je podržalo i vrijeme, koje je početak oborina sačuvalo za kraj utrke i ulazak posljednjeg natjecatelja u cilj. No, staza koju su posljednjih dana natapale kiše bila je jako izazovna i teška zbog mokre i rastersite podoge.

Ivan Širić u konkurenciji natjecatelja od 16 do 20 godina zauzeo je 1.mjesto u istoj kategoriji, te ujedno proglašem i najboljim vozačem na VI.kolu XCZLD. Toni Zorić u konkurenciji natjecatelja od 30 do 40 godina popeo je 2.mjesto, Emir Rahimić u kategoriji U16 zauzeo je 4.mjesto, Sanjin Memić u kategoriji 16-20 zauzeo je 10.mjesto, Miloš Bodiroga zauzeo je 8.mjesto u kategoriji 20-30, te Petar Spajić 9.mjesto u kategoriji 16-20 na utrci 6. kola Rekreativne XC Zimske lige Dalmacije - Konavle 2017. 

 

Domaćin i organizator utrke, Biciklistički klub Konavle, pobrinuo se za sve detalje na stazi, jako lijepo označena staza sa volonterima na bitnim raskrznicama, a ni veselje nakon utrke nije izostalo. XCZLD se još jednom pokazala kao jako lijepo posložena organizacija. 

Utrka se vozila na stazama dužine 25,39 kilometara i 502 metra visinske razlike - muški osim kategorije do 16 godina, koji su, kao i žene, imali zadatak savladati stazu dužine 23,28 kilometara i 478 metara visinske razlike. Ukupni pobjednik utrke je najbolji u konkurenciji natjecatelja od 16 do 20 godina, Ivan Širić iz BK Mostar koji je ciljem prošao nakon sat, 4 minute i 48 sekundi.

Kompletne rezultate sa utrke 6.kola XCZLD održane u Konavlima (BK Konavle) možete pogledati OVDJE.

Galerija fotografija dostupna je ovdje: Milan Balaban

Dodaj komentar