Registracija
Prijava
E-mail:
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
E-mail:*
Lozinka*
Ime:*
Prezime:*
Tel/Mob:*
Mjesto:
Adresa:

2. Izborna Skupština BK Mostar

Izborna skupština Biciklističkog kluba Mostar (BK Mostar) održati će se u Petak, 14.12.2018., u prostorijama Sportskog Saveza Grada Mostara, sa početkom u 19:00h.

(opširnije)
1

Odličan nastup BK Mostar na 4.kolu XCZLD

Print
Ocjena: 0.00

Protekli vikend bio je rezerviran za XCZLD, a domaćin utrke je bio BK Kairos koji je i ove godine uspješno organizirao “Lov na Kairosa”. I ovo kolo XC zimske lige Dalmacije bilo je izrazito posjećeno, tako da je na utrci učestovalo preko 150 natjecatelja. Sama staza iako ne predugačka, pokazala se izrazito teškom zbog teških uspona i terena koji nije opraštao greške.

Naši članovi Ivan Širić (Elite), Toni Zorić (Master A) i Ivan Širić (Master A) su učestovali u “Lovu na Kairosa”, a kao najbolji lovac na Kairosa pokazao se upravo član našeg kluba, Ivan Širić. Ivan je stazu prešao u vremenu od 1:11:51h čime je osvojio zlato u kategoriji 16-20 godina, al ii proglašen pobjednikom utrke sa najbržim vremenom. Najbrže vrijeme na stazi donijelo mu je u ruke poklon od Vinišća, reljef Kairosa djelo akademskog slikara KB.

 

Toni Zorić je zauzeo 7.mjesto u kategoriji 30-40, dok je Ivan Širić morao odustati zbog bolesti.

Nakon utrke uslijedilo je zajedničko druženje uz proglašenje pobjednika, a domaćinima sve pohvale za doista vrhunsku organizaciju.

 

Sve u svemu, još jedan uspješan vikend natjecatelja BK Mostar i odlična priprema za nadolazeću 2018. sezonu.

Kompletne rezultate sa utrke možete pogledati OVDJE.

Foto: Denis Peroš

Dodaj komentar