Registracija
Prijava
E-mail:
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
E-mail:*
Lozinka*
Ime:*
Prezime:*
Tel/Mob:*
Mjesto:
Adresa:

Sedma biciklistička karavana prijateljstva Mostar - Vukovar

Biciklistički klub Mostar i Udruga za promociju biciklizma "Hercegovina Bicikl" u suradnji sa Sportskim Savezom Grada Mostara, te više biciklističkih klubova iz BiH i Hrvatske od 28.04. do 02.05. ove godine organiziraju Sedmu međunarodnu biciklističk

(opširnije)

Subota, 06.04.'19. - Velež/Rujište

BK Mostar poziva sve članove i prijatelje kluba, Subota 06.04.2019 god., na zajedničku Rekreativnu vožnju na Velež/Rujište. Polazak je planiran za 8:00h ispred trgovine Ciklocentar. Dan ranije ćemo na Podveležju rasporediti tri stanice sa vodom na

(opširnije)
1
2

Odličan nastup BK Mostar na 4.kolu XCZLD

Print
Ocjena: 0.00

Protekli vikend bio je rezerviran za XCZLD, a domaćin utrke je bio BK Kairos koji je i ove godine uspješno organizirao “Lov na Kairosa”. I ovo kolo XC zimske lige Dalmacije bilo je izrazito posjećeno, tako da je na utrci učestovalo preko 150 natjecatelja. Sama staza iako ne predugačka, pokazala se izrazito teškom zbog teških uspona i terena koji nije opraštao greške.

Naši članovi Ivan Širić (Elite), Toni Zorić (Master A) i Ivan Širić (Master A) su učestovali u “Lovu na Kairosa”, a kao najbolji lovac na Kairosa pokazao se upravo član našeg kluba, Ivan Širić. Ivan je stazu prešao u vremenu od 1:11:51h čime je osvojio zlato u kategoriji 16-20 godina, al ii proglašen pobjednikom utrke sa najbržim vremenom. Najbrže vrijeme na stazi donijelo mu je u ruke poklon od Vinišća, reljef Kairosa djelo akademskog slikara KB.

 

Toni Zorić je zauzeo 7.mjesto u kategoriji 30-40, dok je Ivan Širić morao odustati zbog bolesti.

Nakon utrke uslijedilo je zajedničko druženje uz proglašenje pobjednika, a domaćinima sve pohvale za doista vrhunsku organizaciju.

 

Sve u svemu, još jedan uspješan vikend natjecatelja BK Mostar i odlična priprema za nadolazeću 2018. sezonu.

Kompletne rezultate sa utrke možete pogledati OVDJE.

Foto: Denis Peroš

Dodaj komentar