Registracija
Prijava
E-mail:
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
E-mail:*
Lozinka*
Ime:*
Prezime:*
Tel/Mob:*
Mjesto:
Adresa:

Osma biciklistička karavana prijateljstva Mostar - Vukovar

Biciklistički klub Mostar i Udruga za promociju biciklizma "Hercegovina Bicikl" u suradnji sa Sportskim Savezom Grada Mostara, te više biciklističkih klubova iz BiH i Hrvatske od 28.04. do 02.05. ove godine organiziraj

(opširnije)

Hercegovina vas poziva na "Franciskanu"

Nedelja, 15.3.2020. još jednom vozimo kroz Hercegovinu, a ovog puta organizatori prezentiraju južni dio Hercegovine i vode nas dijelom staze "Franciskana", po kojoj je ovogodišnji događaj i nosi ime.

(opširnije)
1
2

Škola biciklizma Mostar - 1.trening

Print
Ocjena: 0.00

Današnji sunčan dan iskoristili smo za prvu vožnju i trening mlađeg naraštaja u BK Mostar. Prvi trening, iako ne u kompletnom sastavu prošao je na najbolji mogući način. Mala ekipa je uživala u vožnji dugoj 30km kojih su odvozili bez ikakvih problema, tako da će se u narednim treninzima povećavati kako kilometraža, tako i forma samih omladinaca.

Napomenimo, BK Mostar je krenuo sa “Školom Biciklizma” koja je privukla 10-tak novih članova uzrasta od 13-16godina, tako da sada uz naše “starije” vozače klub broji ukupno 21 natjecatelja/takmičara. Vjerujemo da nećemo stati sa tim, interes je veliki, tako da će se sigurno do početka sezone broj udvostručiti.

Iako je 2017 sezona završila i vrijeme je pokazalo zube, treneri u klubu su svjesni da moraju raditi sa članovima i pripremati ih za narednu 2018 sezonu. Klubski treninzi će se za početak održavati 2 puta tjedno i sastojati će se od aerobnih vježbi i vježbi snage u zatvorenim prostorijama, te treninga na otvorenom. Aerobni treninzi i treninzi snage će se održavati svakog utorka sa početkom u 17:00h u Fitness centru MO-Gym, koji je za članove BK Mostar besplatno ustupio svoje prostorije, te se ovim putem zahvaljujemo u ime naše mlade ekipe. Dok će se treninzi na otvorenom održavati vikendom (subota ili nedelja) u podnevnim satima.

Svi koji žele više da saznaju o klubskim treninzima, kao i priključenju u BK Mostar, više informacija mogu dobiti na:

Mail: info@bkmostar.ba
Mob: 063/400-260

Službenoj Facebook stranici BK Mostar (OVDJE)            

Fotografije sa 1. treninga mladih članova kluba možete pogledati OVDJE.  

Dodaj komentar