Registracija
Prijava
E-mail:
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
E-mail:*
Lozinka*
Ime:*
Prezime:*
Tel/Mob:*
Mjesto:
Adresa:

2. Izborna Skupština BK Mostar

Izborna skupština Biciklističkog kluba Mostar (BK Mostar) održati će se u Petak, 14.12.2018., u prostorijama Sportskog Saveza Grada Mostara, sa početkom u 19:00h.

(opširnije)
1

SPARK

Print
Ocjena: 0.00

SPARK je napredna digitalno-tehnološka akceleratorska platforma posvećena regionalnim startupima i projektima naručenim od strane vodećih europskih tvrtki. SPARK programi su SPARK school, SPARK r&d, SPARK startup i SPARK business, dok su korisnici ovih programa mlade osobe spremne učiti nove vještine, inženjeri koji rade na hardverskim rješenjima, poduzetnici s novim poslovnim idejama i postojeće tvrtke koje trebaju pomoć u područjima koji nisu vezani za njihovu osnovnu djelatnost.

Novoosnovani SPARKov savjetodavni odbor formiran je od strane pet visoko-profiliranih poslovnih ljudi (Bijan Khezri, kao predsjednik savjetodavnog odbora, Felix Geyr, Dr. Rolf Hagemann, Maik Käbisch i Dr. Franz-Josef Seidensticker). Oni će podržati SPARK u specifičnim potrebama u razvoju, ali i u sveukupnom procesu učenja o globalnoj tehnologiji i trendovima u poslovanju. Životopisi članova odbora su dostupni ovdje.

Vizija

Stvoriti eko-sustav poslovnog rasta i razvoja i postati mjesto budućnosti naše regije, gdje se potencijali susreću sa svojim prilikama.

Misija

Pružiti podršku tvrtkama članicama i osobama s poslovnim idejama u svim fazama njihovog rasta, nudeći stručno vodstvo, izvrsne usluge i veze s investicijskim partnerima.

 

SPARK je ponosni sponzor BK Mostar za 2018 godinu.

 

Dodaj komentar