Registracija
Prijava
E-mail:
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
E-mail:*
Lozinka*
Ime:*
Prezime:*
Tel/Mob:*
Mjesto:
Adresa:

Sanjin Memić odvozio mostarski Mount Everest

Sanjin Memić, član Biciklističkog kluba Mostar jutros u 4.27h ostvario je svoje snove i postao prvim Mostarcem koji je uspješno završio Everesting.

(opširnije)

Hercegovina Classic: Državno Prvenstvo u Cestovnom biciklizmu

Hercegovačko-neretvanska županija, točnije Grad Mostar kao glavni domaćin, ugostiti će cestovnu utrku "Hercegovina Classic", odnosno Državno prvenstvo u cestovnom biciklizmu – uspon, koje će se održati u nedelju 27.9.2020 godine. Organizator Dr

(opširnije)
1
2

Uspon na Velež

Print
Ocjena: 0.00

Jesen je upravo ono doba godine kada mnogi biciklisti pospreme svoj bicikl, no ne svi. Mnogi od njih samo naprave kratku pauzu od treninga i naporne natjecateljske sezone, da bi uskoro opet bili na svom dvotočkašu. Tih željno isčekivanih 20 dana odmora obično dođe u jesen, na kraju natjecateljskog kalendara, te se pređe na druge aktivnosti, kao što su trčanje, fitness ili planinarenje.

 

Bilo kako bilo, rekreativni ili natjecatelji naši članovi su protekli vikend odlučili ugodno iskoristiti vrijeme planinarenjem na Velež. Taj tako blizu, a opet tako daleko vrh planine konstantno privlači i mami naše poglede. Koliko god težak da je uspon toliko je i očaravajući pogled koji pruža prilikom uspinjanja prema vrhu, da ne spominjemo osjećaj zadovoljstva nakon uspješnog osvajajnja 1950mnv.

Fotografije sa Uspona na Velež pogledajte na našoj službenoj Facebook stranici OVDJE.

Dodaj komentar