Registracija
Prijava
E-mail:
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
E-mail:*
Lozinka*
Ime:*
Prezime:*
Tel/Mob:*
Mjesto:
Adresa:

Ivan Širić (BK Mostar) potvrdio dominaciju na XCZLD

Danas je BBK "Pakoštane" iz Pakoštana uspješno organizirao 8.kolo XC zimske lige Dalmacije, na kojem je nastupilo stotinjak vozača iz Hrvatske, te susjedne Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

(opširnije)

Postanite član BK Mostar!

Biciklistički klub Mostar vrši upis novih članova za 2018. sezonu.

(opširnije)
1
2

BK Mostar odličan na Državnom Prvenstvu BiH (Cesta i Kronometar)

Print
Ocjena: 0.00

U organizaciji Biciklističkog saveza BiH i Biciklističkog kluba “Jedinstvo” Tuzla, uz podršku ostalih klubova sa područja TK proteklog vikenda je završeno Državno prvenstvo u biciklizmu. Nakon što je u Živinicama održana utrka “Kronometar”, dan poslije u okviru prvenstva održana utrka u disciplini “Cestovna-drumska vožnja”

Boje Biciklističkog kluba Mostar branili su Nermin Palić (Elite), Ivan Širić (Master A) i Luka Vila (Junior). Odličnu vožnju imali su Nermin Palić i Ivan Širić koji su na Kronometru zauzeli izvrsna 3.mjesta, dok je Luka Vila zauzeo 6.mjesto. Dan nakon Kronometra održana je Cestovna utrka, na kojoj je Ivan Širić nastavio sa odličnom vožnjom, te se ponovo popeo na 3.mjesto na postolju, Luka Vila nije završio utrku zbog kvara na biciklu, dok Nermin Palić nije nastupio na cestovnoj utrci.

"Jako smo sretni zbog uspjeha Palića i Širića, kao i vožnje mladog Luke, koji je moram naglasiti nastupio na utrkama sa jako lošim i starim čeličnim biciklom. Biciklo koje Luka treba dobiti od Saveza BiH, koje mu je obećano još nije stiglo na njegovu adresu. Vjerujemo da je imao bolje biciklo da bi i rezultat bio tu", izjavio je Josip Čerkez, trener BK Mostar.

"Mi nastavljamo sa pozitivnim i kvalitetnim radom, pred nama su već ovaj tjedan novi izazovi na XCE Državnom Prvenstvu u Vlasenici, kao i vikend poslije na XCO Državnom Prvenstvu u Vitezu", dodao je Čerkez.

BK Mostar čestita svojim dečkima na kvalitetnom radu, te im želimo puno sreće u sljedećim nastupima i izazovima.

SRETNO!

Dodaj komentar