Registracija
Prijava
E-mail:
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
E-mail:*
Lozinka*
Ime:*
Prezime:*
Tel/Mob:*
Mjesto:
Adresa:

Članovi BK Mostar polagali za trenere i sudije

Biciklistički Savez Bosne i Hercegovine je proteklog vikenda organizirao seminar za svoje nove sportske radnike koji će dobiti zvanje trenera i sudija. Seminar se održavao tijekom dva dana (subota i nedelja), a na istom je prisustovalo 20-tak polagača

(opširnije)

Godišnja Skupština BK Mostar

Čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas na 7. Skupštinu Biciklističkog kluba Mostar, koja će se održati u Petak, 22.12.2017. u prostorijama Sportskog Saveza Grada Mostara (Centar 2), sa početkom u 18:00 sati.

(opširnije)

NAJAVA: Božićno/Novogodišnja biciklijada

I ove godine, Biciklistički klub Mostar sa najkreativnijom idejom će za Božićno/Novogodišnje praznike obradovati one najmlađe. Biciklijada Djeda Božićnjaka/Mrazove i ove godine uz organizaciju BK "Mostar" i zimski grad ''Advent u Mostaru'' održat

(opširnije)

Postanite član BK Mostar!

Biciklistički klub Mostar vrši upis novih članova za 2018. sezonu.

(opširnije)
1
2
3
4

Fantastičan natjecateljski vikend za BK Mostar

Print
Ocjena: 0.00

Vikend je za BK Mostar protekao u natjecateljskom duhu, a gotovo svi članovi kluba koji su uzeli učešće na utrkama završili na postoljima. Ono što je zanimljivo, jeste da smo bili podjeljeni na više “frontova”, kako bi boje kluba predstavili na što više lokacija i doista predstavili smo ih u najboljem svjetlu.
Pa krenimo redom:

PLITVICE: Na Adria Bike Maratonu koji se održava na Plitvicama, boje kluba branili su Blaženka Pršlja, Jelena Ćališ i Ivica Pršlja. Odličnu vožnju imale su Jelena Ćališ, koja je završila na 1.mjestu na postolju i Blaženka Pršlja koja je zauzela 3.mjesto. Ivica Pršlja je imao nešto manje sreće, zbog pad ana utrci, no unatoč padu, utrku je završio na 7.mjestu u svojoj kategoriji.
Bitno je spomenuti da je ove godine na Adria Bike Maratonu Plitvice učešće uzelo preko 950 natjecatelja.

PODGORICA: Na 4.Podgoričkom triatlonu učešće je uzelo preko 120 natjecatelja, a među njima se našao i naš triatlonac Nermin Palić. Nermin već određeno vrijeme ima respektabilne rezultate i poznat je u natjecateljskim krugovima, a to  je još jednom i potvrdio sa osvojenom 2.mjesto u svojoj kategoriji, odnosno 6.mjestom u Ukupnom poretku.

ŽAKOVO (Trebinje): Utrka koja nas odavno već oduševljava zbog pozitivnih ljudi koji je organiziraju i odličnog druženja na istoj i ove godine je na svom postolju imala članove BK Mostar. Ove godine na utrci “Za Sirac Sira” Žakovo učešće su uzela četeri člana BK Mostar. Najbrži među njima bio je Haris Hrustanović koji je utrku završio na 1.mjestu, zatim MIloš Bodiroga na 2.mjestu, Luka Vila na 3.mjestu i Toni Zorić na 6.mjestu. Bitno je spomenuti da sun a utrci učešće uzeli i naši prijatelji iz Livna, te da je Jako Deronja u cilj ušao zajedno sa Haris Hrustanović.

DRAČEVO: Druga po redu utrka “Od kule do kule” u Dračevu obilježena je uspješnim nastupom članova našeg kluba. Prvo mjesto na utrci zauzeo je Toni Zorić, dok je Haris Hrustanović zauzeo 4.mjesto. Bitno je spomenuti da je Haris utrku vozio sa brdskim biciklom i nosio se gotovo cijelu dionicu da vozačima na cestovnim biciklima, te napomenuti da su isti dan u jutarnjim satima naši dečki imali utrku (Žakovo) u nogama.

Ovim putem upućujemo čestitke svim našim članovima na ostvarenim uspjesima.

Hvala Vam što nas činite ponosnim!

Dodaj komentar

Komentari (1)

Gost
eblo te uzimanje učešća. )