Registracija
Prijava
E-mail:
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
E-mail:*
Lozinka*
Ime:*
Prezime:*
Tel/Mob:*
Mjesto:
Adresa:

Sedma biciklistička karavana prijateljstva Mostar - Vukovar

Biciklistički klub Mostar i Udruga za promociju biciklizma "Hercegovina Bicikl" u suradnji sa Sportskim Savezom Grada Mostara, te više biciklističkih klubova iz BiH i Hrvatske od 28.04. do 02.05. ove godine organiziraju Sedmu međunarodnu biciklističk

(opširnije)

Subota, 06.04.'19. - Velež/Rujište

BK Mostar poziva sve članove i prijatelje kluba, Subota 06.04.2019 god., na zajedničku Rekreativnu vožnju na Velež/Rujište. Polazak je planiran za 8:00h ispred trgovine Ciklocentar. Dan ranije ćemo na Podveležju rasporediti tri stanice sa vodom na

(opširnije)
1
2

Josip Čerkez novi trener BK Mostar

Print
Ocjena: 0.00

Da je Josip Čerkez odličan izbor za novog trenera BK Mostar jednoglasan je stav UO BK “Mostar”. Čerkez je početkom ove godine potpisao suradnju sa BK Mostar, te za isti klub se licencirao pri Biciklističkom Savezu Bosne i Hercegovine.

Narednih dana Josip će primiti zaduženja u klubu, kao i službenu mail adresu: trener@bkmostar.ba

Josip je odličan primjer mladog sportaša, koji iza sebe ima veliko iskustvo na utrkama, te se nadamo da će te kvalitete prenijeti na mlađi naraštaj u našem klubu”, izjavio je Toni Zorić predsjednik kluba.

Ovim putem se želim još jednom da se zahvalim Upravi BK Mostar na ukazanom povjerenju, te ću dati sve od sebe da to povjerenje i opravdam. Iza sebe imam određeno iskustvo na utrkama, kako i matičnoj državi, tako i u Europi, te ću nastojati da svoje znanje i iskustvo prenesem na sljedeće generacije”, izjavio je Čerkez.

Velika podrška u mom radu svakako su moji prijatelji Matija Kvasina i Hajrudin Trle sa kojima sam svakodnevno u kontaktu i koji iza sebe imaju ogromno znanje i iskustvo. Hajrudin je zapravo bio osoba koja mi je na samim počecima bavljenja ovim sportom ukazala nan eke greške koje sam radio pri ranijim treninzima, te me polako uvela u ispravan način treninga. Matiju sam upoznao dok sam vozio za Merdianu, a to prijateljstvo se nastavilo i danas smo u svakodnevnom kontaktu. Ti dečki su velika pomoć u mom radu, te im hvala zbog toga”, dodao je Čerkez.

Josipu želimo puno sreće u budućem radu!

Dodaj komentar