Registracija
Prijava
E-mail:
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
E-mail:*
Lozinka*
Ime:*
Prezime:*
Tel/Mob:*
Mjesto:
Adresa:

Sedma biciklistička karavana prijateljstva Mostar - Vukovar

Biciklistički klub Mostar i Udruga za promociju biciklizma "Hercegovina Bicikl" u suradnji sa Sportskim Savezom Grada Mostara, te više biciklističkih klubova iz BiH i Hrvatske od 28.04. do 02.05. ove godine organiziraju Sedmu međunarodnu biciklističk

(opširnije)

Subota, 06.04.'19. - Velež/Rujište

BK Mostar poziva sve članove i prijatelje kluba, Subota 06.04.2019 god., na zajedničku Rekreativnu vožnju na Velež/Rujište. Polazak je planiran za 8:00h ispred trgovine Ciklocentar. Dan ranije ćemo na Podveležju rasporediti tri stanice sa vodom na

(opširnije)
1
2

Ivan Širić brončani na Brdskom Prvenstvu u Gračanici

Print
Ocjena: 0.00

Protekog vikenda u Gračanici se u organizaciji BK "Gračanica" i Biciklističkog saveza Bosne i Hercegovine održalo Državno brdsko prvenstvo. Učešće na utrci uzelo je preko 50 vozača iz svih klubova Bosne i Hercegovine, a kao najmasovniji klub koji je nastupio u Gračanici slovio je BK "Zmaj od Bosne".

Natjectelji su vozili dobro poznatu stazu Gračanica – Bukva u dužini od 8,7 kilometara, a kao najbrži vozač na utrci slavio je Karić Vedad (BK Jedinstvo) koji je stazu prešao u vremenu 0:17:31. No, sve prisutne još jednom svojom snagom i kondicijom iznenadio je mladi Selimović Husein (BK "Zmaj od Bosne) koji je za Karićem u cilj ušao samo sa 3 sekunde zakašnjenja.

Boje BK Mostar u Gračanici branio je Ivan Širić, koji je uspon dug 8,7km završio u vremenu 0:24:56 te se popeo na 3.mjesto i okotio se sa Brončanom medaljom.

Ovim putem želimo čestitati i zahvaliti se našem Ivanu na još jednoj u nizu od medalja za BK Mostar.

Dodaj komentar