Registracija
Prijava
E-mail:
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
E-mail:*
Lozinka*
Ime:*
Prezime:*
Tel/Mob:*
Mjesto:
Adresa:

Ivan Širić (BK Mostar) potvrdio dominaciju na XCZLD

Danas je BBK "Pakoštane" iz Pakoštana uspješno organizirao 8.kolo XC zimske lige Dalmacije, na kojem je nastupilo stotinjak vozača iz Hrvatske, te susjedne Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

(opširnije)

Postanite član BK Mostar!

Biciklistički klub Mostar vrši upis novih članova za 2018. sezonu.

(opširnije)
1
2

Aktivan i buran vikend za članove BK Mostar

Print
Ocjena: 0.00

Protekli vikend bio je jako aktivan za članove BK Mostar, ekipa je bila na rekreativnoj biciklijadi u Ljubuškoj, dok su oni želji adrenalina nastupili na dvije jake utrke.

Naime, naši članovi su uzeli učešće na IV.Ljubuškoj biciklijadi.Kroz Ljubušku se provozalo oko 150 biciklista, a ruta je bila dužine 11km i uključivala je posjet muzeju u samostanu na Humcu. U sklopu biciklijade upriličen je i mini sajam domaćih proizvoda vrijednih ruku sugrađana, dok je za najmađe upriličeno takmičenje u vožnji na biciklističkom poligonu gdje su svi takmičari pokazali zavidnu spretnost na biciklu.

Nermin Palić, član Biciklističkog kluba Mostar u nedelju je nastupio na istinskom sportskom spektaklu, triatlon utrci „Ocean Lava Montenegro 2017“.

Manifestacija u kojoj se pliva, trči i vozi bicikl, je uključivala 1,9 km plivanja, 90 km vožnje biciklom i 21 km trčanja. Na ovom velikom međunarodnom spektaklu učešće je uzelo preko 400 učesnika iz 31 zemlje svijeta, Nermin je zauzeo sjajno 60.mjesto, a mi smo izuzetno sretni što i mi imamo našeg predstavnika na ovakvom događaju.

 

Također, naši članovi Ivan Širić, Luka Vila, Toni Zorić i Haris Hrustanović (pratnja) su nastupili na prvoj međunarodnoj cestovnoj utrci "Žepče 2017".

Nakon velikog uspjeha BK Mostar u Zadru. gdje je naša članica Mirela Čučak uzela broncu, te Toni Zorić zauzeo 6.mjesto u kategoriji Veterana među jakom konkurencijom, uslijedio je vikend u kojem naši vozači jednostavno nisu imali sreće. Luka Vila je u drugom krugu utrke imao puknuće gume, dok je Toni Zorić otišao krug više, u kojem ga je zaustavila prazna guma i izbacila iz natjecanja. Ivan Širić je na usponu drugog kruga imao jake grčeve u nogama, nakon čega je morao da se povuče sa utrke. No, iza nas je jedno veliko iskustvo, odlično druženje na jako dobro organiziranoj utrci, ali i žal za propuštenim plasmanom.

Ekipu “BK Mostar” već idući vikend čeka nastup na UCI C3 maratonu u Hrvatskoj "XCM Uvati Vitar", dok će drugi dio ekipe nastupiti na UCI C2 XCO utrci u Banja Luci "Banja Luka Grand Prix", a planira se i rekreativni dio vožnje.

Našim djevojkama i dečkima želimo puno sreće u nadolazećim nastupima, ma gdje bili!

Dodaj komentar