Registracija
Prijava
E-mail:
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
E-mail:*
Lozinka*
Ime:*
Prezime:*
Tel/Mob:*
Mjesto:
Adresa:

Članovi BK Mostar polagali za trenere i sudije

Biciklistički Savez Bosne i Hercegovine je proteklog vikenda organizirao seminar za svoje nove sportske radnike koji će dobiti zvanje trenera i sudija. Seminar se održavao tijekom dva dana (subota i nedelja), a na istom je prisustovalo 20-tak polagača

(opširnije)

Godišnja Skupština BK Mostar

Čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas na 7. Skupštinu Biciklističkog kluba Mostar, koja će se održati u Petak, 22.12.2017. u prostorijama Sportskog Saveza Grada Mostara (Centar 2), sa početkom u 18:00 sati.

(opširnije)

NAJAVA: Božićno/Novogodišnja biciklijada

I ove godine, Biciklistički klub Mostar sa najkreativnijom idejom će za Božićno/Novogodišnje praznike obradovati one najmlađe. Biciklijada Djeda Božićnjaka/Mrazove i ove godine uz organizaciju BK "Mostar" i zimski grad ''Advent u Mostaru'' održat

(opširnije)

Postanite član BK Mostar!

Biciklistički klub Mostar vrši upis novih članova za 2018. sezonu.

(opširnije)
1
2
3
4

Aktivan i buran vikend za članove BK Mostar

Print
Ocjena: 0.00

Protekli vikend bio je jako aktivan za članove BK Mostar, ekipa je bila na rekreativnoj biciklijadi u Ljubuškoj, dok su oni želji adrenalina nastupili na dvije jake utrke.

Naime, naši članovi su uzeli učešće na IV.Ljubuškoj biciklijadi.Kroz Ljubušku se provozalo oko 150 biciklista, a ruta je bila dužine 11km i uključivala je posjet muzeju u samostanu na Humcu. U sklopu biciklijade upriličen je i mini sajam domaćih proizvoda vrijednih ruku sugrađana, dok je za najmađe upriličeno takmičenje u vožnji na biciklističkom poligonu gdje su svi takmičari pokazali zavidnu spretnost na biciklu.

Nermin Palić, član Biciklističkog kluba Mostar u nedelju je nastupio na istinskom sportskom spektaklu, triatlon utrci „Ocean Lava Montenegro 2017“.

Manifestacija u kojoj se pliva, trči i vozi bicikl, je uključivala 1,9 km plivanja, 90 km vožnje biciklom i 21 km trčanja. Na ovom velikom međunarodnom spektaklu učešće je uzelo preko 400 učesnika iz 31 zemlje svijeta, Nermin je zauzeo sjajno 60.mjesto, a mi smo izuzetno sretni što i mi imamo našeg predstavnika na ovakvom događaju.

 

Također, naši članovi Ivan Širić, Luka Vila, Toni Zorić i Haris Hrustanović (pratnja) su nastupili na prvoj međunarodnoj cestovnoj utrci "Žepče 2017".

Nakon velikog uspjeha BK Mostar u Zadru. gdje je naša članica Mirela Čučak uzela broncu, te Toni Zorić zauzeo 6.mjesto u kategoriji Veterana među jakom konkurencijom, uslijedio je vikend u kojem naši vozači jednostavno nisu imali sreće. Luka Vila je u drugom krugu utrke imao puknuće gume, dok je Toni Zorić otišao krug više, u kojem ga je zaustavila prazna guma i izbacila iz natjecanja. Ivan Širić je na usponu drugog kruga imao jake grčeve u nogama, nakon čega je morao da se povuče sa utrke. No, iza nas je jedno veliko iskustvo, odlično druženje na jako dobro organiziranoj utrci, ali i žal za propuštenim plasmanom.

Ekipu “BK Mostar” već idući vikend čeka nastup na UCI C3 maratonu u Hrvatskoj "XCM Uvati Vitar", dok će drugi dio ekipe nastupiti na UCI C2 XCO utrci u Banja Luci "Banja Luka Grand Prix", a planira se i rekreativni dio vožnje.

Našim djevojkama i dečkima želimo puno sreće u nadolazećim nastupima, ma gdje bili!

Dodaj komentar