Registracija
Prijava
E-mail:
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
E-mail:*
Lozinka*
Ime:*
Prezime:*
Tel/Mob:*
Mjesto:
Adresa:

2. Izborna Skupština BK Mostar

Izborna skupština Biciklističkog kluba Mostar (BK Mostar) održati će se u Petak, 14.12.2018., u prostorijama Sportskog Saveza Grada Mostara, sa početkom u 19:00h.

(opširnije)
1

Akcija uređenja staze "XCM Herzegovina" - Goranci

Print
Ocjena: 0.00
Dragi naši, kako ste upoznati, Biciklistički klub Mostar u suradnji s Udrugom za promociju biciklizma „Hercegovina Bicikl“ i Udrugom “Herzegovina Outdoor" u nedelju 11.09. ove godine organiziraju za Hercegovinu jedinstvenu sportsku manifestaciju pod nazivom "XCM Herzegovina". Da bi se maraton uspješno održao i prošao bez problema, potrebno je svakako stazu maratona učiniti dostojnom jedne takve vrhunske manifestacije.
 
Stoga Vas pozivamo da nam se u subotu 20.8.2016. priključite akciji uređenja staze. Okupljanje ćemo održati u konobi Goranci sa početkom u 9:00h na isti datum. Poželjno je da sa sobom ponesete bilo kakav alat koji posjedujete (škare za živicu, mačetu, kosor, trimer...), a ukoliko ne posjedujete ništa od navedenog, a voljni ste sudjelovati, jednostavno se prijavite, mi ćemo nastojati da osiguramo sve navedeno.
Dakle, okupljanje je u Subota, 20.8.2016. sa početkom u 9:00h, restoran Konoba Goranci.
 
Prijave možete izvršiti putem naše Facebook stranice XCM Herzegovina slanjem poruke u inbox ili na broj telefona: 063/00 55 55 (Josip).
 
Za sve učesnike akcije, nakon uređenja staze organizirati ćemo druženje uz roštilj.
 
Unaprijed Hvala na podršci koju nam dajete.
 
Organizacioni Odbor "XCM Herzegovina"

Dodaj komentar