Registracija
Prijava
E-mail:
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
E-mail:*
Lozinka*
Ime:*
Prezime:*
Tel/Mob:*
Mjesto:
Adresa:

PRIJAVI SE - VOLONTIRAJ na XCM HERZEGOVINA 2018.!

Biciklistički klub Mostar vas poziva da budete dio najzabavnijeg i najizazovnijeg vikenda na Gorancima ovog ljeta. Ako volite prirodu, sport i avanturu, a uz to želite da upoznate nove ljude sličnih interesa, sve što treba da uradite je da nam se prid

(opširnije)

NAJAVA: Aktivan vikend u cilju promocije Hercegovine

Biciklistički klub Mostar u suradnji sa udrugom „HerzegovinaBike“ i JP "Vjetrenica" organizatori su dva događaja koja će se održati na vikend 16. i 17.6.208. godine

(opširnije)

BK Mostar odličan na Grand Prix Banja Luka i Kozara

Protekli vikend bio je rezerviran za natjecateljski dio BK Mostar, tako su naši vozači sudjelovali na dvije utrke: Grand Prix Banja Luka UCI XCO C2 i Grand Prix Kozara koja se ujedno bodovala za Državno prvenstvo

(opširnije)

Postanite član BK Mostar!

Biciklistički klub Mostar vrši upis novih članova za 2018. sezonu.

(opširnije)
1
2
3
4

Novogodišnjo/Božićna biciklijada ponovo u Mostaru

Print
Ocjena: 0.00

U povodu božićnih blagdana i novogodišnjih praznika, Biciklistički klub Mostar u suradnji s Udrugom za promociju biciklizma "Hercegovina Bike" u nedjelju 20.12.2015 godine sa početkom u 12:00h (gradski trg Rondo), organizira biciklijadu Djeda Mrazova/Božićnjaka.

Start završetak biciklijade je sa Trga hrvatskih velikana (Rondo), a vozit će se krug po cijelom gradu. Po povratku na Rondo biciklistička karavana će se uputiti novom biciklističkom stazom kroz ulicu Kralja Tvrtka sve do caffe "Black Pearl" gdje će učesnici karavane biti počašćeni kuhanim vinom i toplim čajem.

Kao i prošle godine, Djeda Božićnjaci/Mrazovi najmlađim će građanima Mostara, koji se zateknu na ulicama, djeliliti slatkiše i prigodne darove, te ovim putem pozivamo najmlađe da izađu na ulice i pozdrave vesele Djedice i njihove kolegice Mrazice.

"Želja nam da, kao i prethodnih godina, unesemo malo blagdanskog ozračja pred nadolazeće blagdane i praznike, uz nastojanje da ova biciklijada postane tradicijom i održava se svake godine. Naravno, moramo priznati da nam je ovo jedna od najdražih organizacija i biciklijada u godini koju svi željno isčekujemo i kojoj se radujemo", rekao je predsjednik BK Mostar, Toni Zorić.

U biciklijadi mogu sudjelovati svi koji se obuku u Djeda Božićnjaka/Mraza, ili barem na glavu stave kapu od Djeda Božićnjaka/Mraza.

"Pozivamo sve građane Mostara, a i šire da nam se pridruže u ovom jedinstvenom događaju u regiji", kazao je Goran Prskalo, tajnik Udruge za promociju biciklizma "Hercegovina Bike“.

Ruta biciklijade: Kružni tok „Rondo“, šetnicom do Španjolskog trga, ulicom Hrvatskih branitelja/Bulevarom narodne revolucije,  Lučki most, Ulicom Maršala Tita, Carinski most, do Hotela Ero, ulicom Ante Starčevića (Centar 2), vrh Avenije, ulicom Kralja Tomislava do Spajalice, od Spajalice ulicom Kralja Petra Krešimira 4 do Rondoa.

Od Rondoa biciklistička karavana će krenuti na novu biciklističku stazu u vožnji za zajedničkom fotografijom, sve do caffe „Black Pearl“ gdje će svi učesnici biciklijade biti počašćeni besplatnim pićem.

VIDIMO SE; nedelja 20.12.2015 sa startom u 12:00h.
Ho-ho-ho.....

Dodaj komentar