Registracija
Prijava
E-mail:
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
E-mail:*
Lozinka*
Ime:*
Prezime:*
Tel/Mob:*
Mjesto:
Adresa:

Sedma biciklistička karavana prijateljstva Mostar - Vukovar

Biciklistički klub Mostar i Udruga za promociju biciklizma "Hercegovina Bicikl" u suradnji sa Sportskim Savezom Grada Mostara, te više biciklističkih klubova iz BiH i Hrvatske od 28.04. do 02.05. ove godine organiziraju Sedmu međunarodnu biciklističk

(opširnije)

Subota, 06.04.'19. - Velež/Rujište

BK Mostar poziva sve članove i prijatelje kluba, Subota 06.04.2019 god., na zajedničku Rekreativnu vožnju na Velež/Rujište. Polazak je planiran za 8:00h ispred trgovine Ciklocentar. Dan ranije ćemo na Podveležju rasporediti tri stanice sa vodom na

(opširnije)
1
2

Novogodišnjo/Božićna biciklijada ponovo u Mostaru

Print
Ocjena: 0.00

U povodu božićnih blagdana i novogodišnjih praznika, Biciklistički klub Mostar u suradnji s Udrugom za promociju biciklizma "Hercegovina Bike" u nedjelju 20.12.2015 godine sa početkom u 12:00h (gradski trg Rondo), organizira biciklijadu Djeda Mrazova/Božićnjaka.

Start završetak biciklijade je sa Trga hrvatskih velikana (Rondo), a vozit će se krug po cijelom gradu. Po povratku na Rondo biciklistička karavana će se uputiti novom biciklističkom stazom kroz ulicu Kralja Tvrtka sve do caffe "Black Pearl" gdje će učesnici karavane biti počašćeni kuhanim vinom i toplim čajem.

Kao i prošle godine, Djeda Božićnjaci/Mrazovi najmlađim će građanima Mostara, koji se zateknu na ulicama, djeliliti slatkiše i prigodne darove, te ovim putem pozivamo najmlađe da izađu na ulice i pozdrave vesele Djedice i njihove kolegice Mrazice.

"Želja nam da, kao i prethodnih godina, unesemo malo blagdanskog ozračja pred nadolazeće blagdane i praznike, uz nastojanje da ova biciklijada postane tradicijom i održava se svake godine. Naravno, moramo priznati da nam je ovo jedna od najdražih organizacija i biciklijada u godini koju svi željno isčekujemo i kojoj se radujemo", rekao je predsjednik BK Mostar, Toni Zorić.

U biciklijadi mogu sudjelovati svi koji se obuku u Djeda Božićnjaka/Mraza, ili barem na glavu stave kapu od Djeda Božićnjaka/Mraza.

"Pozivamo sve građane Mostara, a i šire da nam se pridruže u ovom jedinstvenom događaju u regiji", kazao je Goran Prskalo, tajnik Udruge za promociju biciklizma "Hercegovina Bike“.

Ruta biciklijade: Kružni tok „Rondo“, šetnicom do Španjolskog trga, ulicom Hrvatskih branitelja/Bulevarom narodne revolucije,  Lučki most, Ulicom Maršala Tita, Carinski most, do Hotela Ero, ulicom Ante Starčevića (Centar 2), vrh Avenije, ulicom Kralja Tomislava do Spajalice, od Spajalice ulicom Kralja Petra Krešimira 4 do Rondoa.

Od Rondoa biciklistička karavana će krenuti na novu biciklističku stazu u vožnji za zajedničkom fotografijom, sve do caffe „Black Pearl“ gdje će svi učesnici biciklijade biti počašćeni besplatnim pićem.

VIDIMO SE; nedelja 20.12.2015 sa startom u 12:00h.
Ho-ho-ho.....

Dodaj komentar