Registracija
Prijava
E-mail:
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
E-mail:*
Lozinka*
Ime:*
Prezime:*
Tel/Mob:*
Mjesto:
Adresa:

Sedma biciklistička karavana prijateljstva Mostar - Vukovar

Biciklistički klub Mostar i Udruga za promociju biciklizma "Hercegovina Bicikl" te više biciklističkih klubova iz BiH i Hrvatske od 28.04. do 02.05. ove godine organiziraju Sedmu međunarodnu biciklističku karavanu prijateljstva Mostar – Vukovar 201

(opširnije)

Subota, 06.04.'19. - Velež/Rujište

BK Mostar poziva sve članove i prijatelje kluba, Subota 06.04.2019 god., na zajedničku Rekreativnu vožnju na Velež/Rujište. Polazak je planiran za 8:00h ispred trgovine Ciklocentar. Dan ranije ćemo na Podveležju rasporediti tri stanice sa vodom na

(opširnije)
1
2

"SPARK Herzegovina" MTB Liga 2015.

Print
Ocjena: 0.00

MTB Liga Hercegovine pod okriljem Biciklističke Asocijacije „HerzegovinaBike“, a uz suradnju sa Sportskim Savezom Grada Mostara ponovo kreće s organizacijom šest XC utrka na području Hercegovine koje će se bodovati za Ligu Hercegovine. Liga ove godine nosi naziv „SPARK Herzegovina“ MTB Liga 2015., a utrke će se održavati u Mostaru (BK Mostar), Drinovcima (HBK Drinovci), Čitluk (BK Brotnjo), Široki Brijeg (BK Široki), Ljubuški (BK Ljubuški), te Neum (BK Neum) koji je novina ove godine, a naravno, moguće je i proširenje na ostala mjesta u Hercegovini.  

"S ponosom možemo najaviti ovogodišnju MTB Ligu Hercegovine, koja evo vidimo dolazi na sve veći nivo i postiže sve veću zainteresiranost među ljudima. Ove godine liga dobiva vjetar u leđa, odnosno njen potencijal prepoznala je tvrtka "SPARK poslovni park", koja je Generalni pokrovitelj MTB Lige Hercegovine 2015, tako da liga nosi svoj službeni naziv "SPARK Herzegovina". Ovim putem se želim zahvaliti našem pokrovitelju, te se nadamo uspješnoj suradnji", izjavio je Toni Zorić, predsjednik BK Mostar.

"Prva utrka je već 29.8.2015. u Mostaru na lokalitetu Goranci, a jako je bitno naglasiti da fokus nije samo usmjeren na natjecanje, već na druženje i dobru zabavu, tako da smo za rekreativne bicikliste organizirali biciklijadu "Uspon na Gornace", a za sve učesnike i prijatelje klubova nakon utrke i biciklijade organizirano je druženje, po uzoru na prošlu godinu, uz piće, roštilj i muziku kod restorana "Konoba Goranci", dodao je Zorić.

Napomenimo, MTB Liga je serija brdsko biciklističkih utrka. Zamišljena je radi popularizacije brdskog biciklizma, ili biciklizma uopće, naravno ne zaboravimo ono najbitnije, bolje upoznavanje, i druženje svih učesnika lige, a usmjerena je na poboljšanje tehnike vožnje bicikla,  kao i stjecanja koncione spreme kako za članove klubova, tako i za sve naše prijatelje.

„SPARK potiče razvoj startup zajednice i IT centra u Hercegovini, ali prepoznaje i važnost natjecateljskog duha, te zdravog načina življenja. Svjesni smo kako unutar IT sektora provodimo jako puno vremena sjedeći za računalom, stoga želimo 'pokrenuti' članove naše zajednice organizacijom različitih teambuilding aktivnosti i poticanjem sportskih natjecanja. Zato smo i iznimno ponosni što možemo dati svoj doprinos ovogodišnjoj MTB Ligi Hercegovine.“, izjavila je direktorica našeg ovogodišnjeg generalnog pokrovitelja SPARKa, Andrea Čordaš

Za one najbolje u svim kategorijama su osigurane (plakete, medalje), a kraju "SPARK Herzegovina" MTB Lige, tj. proglašenju ukupnog pobjednika u kategoriji Seniori osigurani su pokali. MTB Liga se sastoji od niza tjednih utrka počevši od 29.8.2015. (Mostar), te završava u Neumu gdje će se održati i proglašenje ukupnog pobjednika Lige.

Fotografije, rezultati od svake utrke, kao i ukupne rang liste biti će objavljivane na Facebook stranici MTB Liga Hercegovine, na službenoj stranici www.herzegovinabike.ba, kao i stranicama klubova (Službene stranice kluba ili Facebook stranice) koji su uključeni u organizaciju, te na stranicama portala BikeMagazin (www.bikemagazin.info), koji je ujedno i medijski pokrovitelj MTB Lige Hercegovine. 

Propozicije 1.kola "SPARK Herzegovina" MTB Liga 2015. možete vidjeti na LINK.   

 

Dodaj komentar