Registracija
Prijava
E-mail:
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
E-mail:*
Lozinka*
Ime:*
Prezime:*
Tel/Mob:*
Mjesto:
Adresa:

2. Izborna Skupština BK Mostar

Izborna skupština Biciklističkog kluba Mostar (BK Mostar) održati će se u Petak, 14.12.2018., u prostorijama Sportskog Saveza Grada Mostara, sa početkom u 19:00h.

(opširnije)
1

Nedelja, 09.08.'15. - Nekropola Umoljani

Print
Ocjena: 0.00

Biciklistički klub Mostar (BK MOstar) zajedno sa partnerima izSarajeva, Mostara i Vlasenice, najavljuje početak projekta “Biking and Heritage for Bosnia and Herzegovina” koji se realizuje grant sredstvima Ambasade Sjedinjenih američkih država u BiH.  Prva vožnja se organizuje u nedelju 09.08.2015. u 10:30 sa nekropole Umoljani, a trasu ture možete pogledati na: https://www.runtastic.com/en/routes/nekropola-umoljani

Sredstvima Ambasade obezbjeđen je prevoz za 10 osoba sa biciklima, iz Mostara, Sarajeva i Vlasenice, a ostali koji žele učestvovati trebaju obezbjediti vlastiti prevoz.

Okupljanje učesnika iz Mostara je planirano u 08:00 ispred Ciklocentra, dok je sastanak u Sarajevu u blizini mosta Suade Dilberović i Olge Sučić (Vrbanja), odakle se kreće na turu.

Prijave za vožnju obavezno uraditi putem linka: http://bhtours.info/aktuelnosti/najave/najava-voznje-nekropola-umoljani-nedjelja–09082015-godine.aspx 


BK Mostar poziva sve članove i prijatelje kluba, Nedelja 09.08.2015god., na zajedničku Rekreativnu vožnju na Nekropola Umoljani. Okupljanje je ispred Ciklocentra (kneza Domagoja bb) u 07:30h, a polazak je u 08:00h. Sa vozilima idemo do Umoljana, odakle nas očekuje lagana rekreativna MTB vožnja u dužini od 30km. 

Prijave se primaju do subote 08.08.2015. do 18.00h. Prijave za vožnju obavezno uraditi putem linka: http://bhtours.info/aktuelnosti/najave/najava-voznje-nekropola-umoljani-nedjelja–09082015-godine.aspx 

Vožnja je otvorenog tipa, pravo učešća imaju svi s tim da prilikom rasporeda za prevoz prednost imaju članovi BK Mostar. Tura spada u lagane vožnje, tako da je otvorena za širok spekter biciklista. Preporučava se polazak mlađih naraštaja zbog same organizacije, gdje ih čeka uzbudljiv program. Podloga je prvim djelom asvaltna, a kasnije silazimo na makadam.

Kaciga je obavezna!

Prijave na Facebook eventu BK Mostar.      

NAPOMENA: Svi vozači se prijavljuju i voze na vlastitu odgovornost. Organizator vožnje (BK Mostar) se ni na koji način ne obavezuju bilo čime prema učesnicima vožnje osim da budu vodiči na terenu. Prijavom na vožnju prihvatate spomenute uvjete i obavezujete se da ćete slijediti upute vodiča. Maloljetnici se mogu prijaviti i voziti samo uz pismeno odobrenje staratelja u kojem stoji da za njihovu sigurnost ne odgovaraju organizatori vožnje.

 

 

Dodaj komentar