Registracija
Prijava
E-mail:
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
E-mail:*
Lozinka*
Ime:*
Prezime:*
Tel/Mob:*
Mjesto:
Adresa:

PRIJAVI SE - VOLONTIRAJ na XCM HERZEGOVINA 2018.!

Biciklistički klub Mostar vas poziva da budete dio najzabavnijeg i najizazovnijeg vikenda na Gorancima ovog ljeta. Ako volite prirodu, sport i avanturu, a uz to želite da upoznate nove ljude sličnih interesa, sve što treba da uradite je da nam se prid

(opširnije)

NAJAVA: Aktivan vikend u cilju promocije Hercegovine

Biciklistički klub Mostar u suradnji sa udrugom „HerzegovinaBike“ i JP "Vjetrenica" organizatori su dva događaja koja će se održati na vikend 16. i 17.6.208. godine

(opširnije)

BK Mostar odličan na Grand Prix Banja Luka i Kozara

Protekli vikend bio je rezerviran za natjecateljski dio BK Mostar, tako su naši vozači sudjelovali na dvije utrke: Grand Prix Banja Luka UCI XCO C2 i Grand Prix Kozara koja se ujedno bodovala za Državno prvenstvo

(opširnije)

Postanite član BK Mostar!

Biciklistički klub Mostar vrši upis novih članova za 2018. sezonu.

(opširnije)
1
2
3
4

Čović i Kitarović visoki pokrovitelji karavane Mostar - Vukovar

Print
Ocjena: 0.00
Član Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda Dragan Čović i hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović visoki su pokrovitelji Treće međunarodne biciklističke karavane prijateljstva Mostar – Vukovar 2015 koja će se održavati od 28. travnja do 2. svibnja, priopćili su glavni nositelji organizacije te manifestacije Udruga za promociju biciklizma "Hercegovina Bicikl" i Biciklistički klub Mostar.
 
"Iznimna nam je čast i zadovoljstvo što su hrvatski član Predsjedništva BiH i hrvatska predsjednica prepoznali značaj ove jedinstvene manifestacije koja se održava treću godini zaredom i koja nosi snažnu poruku prijateljstva i zajedništva", ističu organizatori, te napominju kako je jedan od glavnih razloga organizacije biciklističke karavane nastavak kontinuiteta prijateljskih odnosa između BiH i Hrvatske te Grada Mostara i Grada Vukovara koji su i službeno gradovi prijatelji.
 
"Karavanom se također želi odati počast svim žrtvama u Hrvatskoj i BiH, a posebice žrtvama Vukovara. Karavanom želimo isplesti niti prijateljstva između dviju država i dva grada i u te niti uvezati druga mjesta u BiH i Hrvatskoj koja su osjetila ratna stradanja, a kroz koja će karavana prolaziti", navode organizatori.
 
Ističu kako su biciklističku karavanu tradicionalno podržali gradovi Mostar, Vukovar i Županja, Sportski savez Grada Mostara te općina Kiseljak.
 
Biciklistička karavana prijateljstva trajat će pet dana, a sastojat će se od četiri etape ukupne dužine oko 500 kilometara. Karavana će se kretati smjerom Mostar – Kiseljak – Busovača – Žepče – Orašje – Županja – Vinkovci –Vukovar i osiguravat će je policijska pratnja.
 
U dosadašnje dvije biciklističke karavane sudjelovalo je sedamdesetak biciklista iz BiH i Hrvatske.
 
Prijave za ovogodišnju biciklističku karavanu produljene su i traju do 24. travnja.
 

Prijaviti se možete na više načina:

1. Putem ONLINE OBRASCA (LINK)

2. Tako da skinete Prijavnicu (word dokument), popunite je, te je vratite mailom ili počaljete poštom organizatoru na adresu BK Mostar, Ulica dr. Milana Šuflaja 58, 88000 Mostar, BiH.

NAPOMENA: Vaše prijave tek postaju valjane uplatom kotizacije u iznosu od 40 KM, odnosno 50 KM ako želite i majicu.

 

 

Dodaj komentar