Registracija
Prijava
E-mail:
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
E-mail:*
Lozinka*
Ime:*
Prezime:*
Tel/Mob:*
Mjesto:
Adresa:

2. Izborna Skupština BK Mostar

Izborna skupština Biciklističkog kluba Mostar (BK Mostar) održati će se u Petak, 14.12.2018., u prostorijama Sportskog Saveza Grada Mostara, sa početkom u 19:00h.

(opširnije)
1

Čović i Kitarović visoki pokrovitelji karavane Mostar - Vukovar

Print
Ocjena: 0.00
Član Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda Dragan Čović i hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović visoki su pokrovitelji Treće međunarodne biciklističke karavane prijateljstva Mostar – Vukovar 2015 koja će se održavati od 28. travnja do 2. svibnja, priopćili su glavni nositelji organizacije te manifestacije Udruga za promociju biciklizma "Hercegovina Bicikl" i Biciklistički klub Mostar.
 
"Iznimna nam je čast i zadovoljstvo što su hrvatski član Predsjedništva BiH i hrvatska predsjednica prepoznali značaj ove jedinstvene manifestacije koja se održava treću godini zaredom i koja nosi snažnu poruku prijateljstva i zajedništva", ističu organizatori, te napominju kako je jedan od glavnih razloga organizacije biciklističke karavane nastavak kontinuiteta prijateljskih odnosa između BiH i Hrvatske te Grada Mostara i Grada Vukovara koji su i službeno gradovi prijatelji.
 
"Karavanom se također želi odati počast svim žrtvama u Hrvatskoj i BiH, a posebice žrtvama Vukovara. Karavanom želimo isplesti niti prijateljstva između dviju država i dva grada i u te niti uvezati druga mjesta u BiH i Hrvatskoj koja su osjetila ratna stradanja, a kroz koja će karavana prolaziti", navode organizatori.
 
Ističu kako su biciklističku karavanu tradicionalno podržali gradovi Mostar, Vukovar i Županja, Sportski savez Grada Mostara te općina Kiseljak.
 
Biciklistička karavana prijateljstva trajat će pet dana, a sastojat će se od četiri etape ukupne dužine oko 500 kilometara. Karavana će se kretati smjerom Mostar – Kiseljak – Busovača – Žepče – Orašje – Županja – Vinkovci –Vukovar i osiguravat će je policijska pratnja.
 
U dosadašnje dvije biciklističke karavane sudjelovalo je sedamdesetak biciklista iz BiH i Hrvatske.
 
Prijave za ovogodišnju biciklističku karavanu produljene su i traju do 24. travnja.
 

Prijaviti se možete na više načina:

1. Putem ONLINE OBRASCA (LINK)

2. Tako da skinete Prijavnicu (word dokument), popunite je, te je vratite mailom ili počaljete poštom organizatoru na adresu BK Mostar, Ulica dr. Milana Šuflaja 58, 88000 Mostar, BiH.

NAPOMENA: Vaše prijave tek postaju valjane uplatom kotizacije u iznosu od 40 KM, odnosno 50 KM ako želite i majicu.

 

 

Dodaj komentar