Registracija
Prijava
E-mail:
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
E-mail:*
Lozinka*
Ime:*
Prezime:*
Tel/Mob:*
Mjesto:
Adresa:

Sedma biciklistička karavana prijateljstva Mostar - Vukovar

Biciklistički klub Mostar i Udruga za promociju biciklizma "Hercegovina Bicikl" u suradnji sa Sportskim Savezom Grada Mostara, te više biciklističkih klubova iz BiH i Hrvatske od 28.04. do 02.05. ove godine organiziraju Sedmu međunarodnu biciklističk

(opširnije)

Subota, 06.04.'19. - Velež/Rujište

BK Mostar poziva sve članove i prijatelje kluba, Subota 06.04.2019 god., na zajedničku Rekreativnu vožnju na Velež/Rujište. Polazak je planiran za 8:00h ispred trgovine Ciklocentar. Dan ranije ćemo na Podveležju rasporediti tri stanice sa vodom na

(opširnije)
1
2

Dobar nastup BK Mostara na utrci "Tour of Mersin"

Print
Ocjena: 0.00

Članovi Biciklističkog kluba Mostar okupljeni u BKM Pro teamu uspješno su završili etapnu međunarodnu utrku „Tour of Mersin“ koja se od 9. do 12. travnja vozila obalama južne Turske, u regiji Cukurova.

Od stotinjak natjecatelja, većinom članova nacionalnih reprezentacija,  mostarska četvorka  se smjestila u „zlatnu sredinu“, a najbrži od njih bio je Đulaga Trejić, sportaš Grada Mostara za proteklu godinu, osvojivši ukupno 47. mjesto. Tri mjesta iza njega, odnosno na 50. mjestu našao se Mujo Kurtović,  Josip Čerkez osvojio je 52., a Nedim Alagić 61. mjesto.

Tour of Mersin  je utrka 2.2 klase i dio je Europa Toura, članovi BK Mostar na toj su utrci sudjelovali zahvaljujući i angažmanu Biciklističkog saveza BiH.

Pobjednik ove utrke bio je Ukrajinac Oleksandr Polivodaiz profesionalnog Kolss BDC tima.

Dodaj komentar