Registracija
Prijava
E-mail:
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
E-mail:*
Lozinka*
Ime:*
Prezime:*
Tel/Mob:*
Mjesto:
Adresa:

Sedma biciklistička karavana prijateljstva Mostar - Vukovar

Biciklistički klub Mostar i Udruga za promociju biciklizma "Hercegovina Bicikl" u suradnji sa Sportskim Savezom Grada Mostara, te više biciklističkih klubova iz BiH i Hrvatske od 28.04. do 02.05. ove godine organiziraju Sedmu međunarodnu biciklističk

(opširnije)

Subota, 06.04.'19. - Velež/Rujište

BK Mostar poziva sve članove i prijatelje kluba, Subota 06.04.2019 god., na zajedničku Rekreativnu vožnju na Velež/Rujište. Polazak je planiran za 8:00h ispred trgovine Ciklocentar. Dan ranije ćemo na Podveležju rasporediti tri stanice sa vodom na

(opširnije)
1
2

Otvaranje biciklističke sezone by HerzegovinaBike

Print
Ocjena: 0.00

Biciklistički klub Mostar poziva sve članove i simpatizere na prvu ovogodisnju klubsku turu Mostar - Međugorje.
Organizator vožnje je asocijacija klubova Hercegovine (HerzegovinaBike) koju čine: BK Mostar, BK Ljubuški, BK Široki, HBK Drinovci i BK Brotnjo. ove godine BK Brotnjo je preuzeo na sebe ulogu domaćina te nas pozivaju da dođemo u Međugorje, gdje nam je osiguran kratki obilazak Međugorja i prigodno druženje. Dečki iz BK "Brotnjo" ovim putem pozivaju sve bicikliste da se priključe iz svojih mjesta i na ovaj prigodan način zajedno otvorimo biciklističku sezonu.

Prijave na Facebook stranici na eventu: Otvaranje biciklističke sezone by HerzegovinaBike

Polazak je ispred trgovine CikloCentar (ul.Kneza Domagoja bb) u 10:30h, a povratak je u popodnevnim satima. Sastanak kod trgovine CikloCentar u 10:15h, lagano okupljanje, spremanje, te polazak za Međugorje dolinom Neretve. Tura je srednje zahtjevna dužine 74km, a za one slabije, moguća je organizacija kraće rute od 45km sa vodičem. Po najavama u nedelju nas ocekuje suncano vrijeme bez vjetra.

Kaciga je obavezna! 

Ruta Kretanja

 

NAPOMENA: Svi vozači se prijavljuju i voze na vlastitu odgovornost. Organizator vožnje (BK Mostar) se ni na koji način ne obavezuju bilo čime prema učesnicima vožnje osim da budu vodiči na terenu. Prijavom na vožnju prihvatate spomenute uvjete i obavezujete se da ćete slijediti upute vodiča. Maloljetnici se mogu prijaviti i voziti samo uz pismeno odobrenje staratelja u kojem stoji da za njihovu sigurnost ne odgovaraju organizatori vožnje.

 

Dodaj komentar

Komentari (3)

Gost
kojeg je ovo datuma?
Gost
Neki jesu, neki nisu ;)
Gost
Zar smo je zatvarali .