Registracija
Prijava
E-mail:
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
E-mail:*
Lozinka*
Ime:*
Prezime:*
Tel/Mob:*
Mjesto:
Adresa:

PRIJAVI SE - VOLONTIRAJ na XCM HERZEGOVINA 2018.!

Biciklistički klub Mostar vas poziva da budete dio najzabavnijeg i najizazovnijeg vikenda na Gorancima ovog ljeta. Ako volite prirodu, sport i avanturu, a uz to želite da upoznate nove ljude sličnih interesa, sve što treba da uradite je da nam se prid

(opširnije)

NAJAVA: Aktivan vikend u cilju promocije Hercegovine

Biciklistički klub Mostar u suradnji sa udrugom „HerzegovinaBike“ i JP "Vjetrenica" organizatori su dva događaja koja će se održati na vikend 16. i 17.6.208. godine

(opširnije)

BK Mostar odličan na Grand Prix Banja Luka i Kozara

Protekli vikend bio je rezerviran za natjecateljski dio BK Mostar, tako su naši vozači sudjelovali na dvije utrke: Grand Prix Banja Luka UCI XCO C2 i Grand Prix Kozara koja se ujedno bodovala za Državno prvenstvo

(opširnije)

Postanite član BK Mostar!

Biciklistički klub Mostar vrši upis novih članova za 2018. sezonu.

(opširnije)
1
2
3
4

JICA i ove godine uz Hercegovinu Classic

Print
Ocjena: 0.00
Organizatori međunarodne biciklističke cestovne utrke "Hercegovina Classic" i za ovu su godinu dogovorili suradnju s Japanskom razvojnom agencijom (JICA) koja će biti jedan od glavnih pokrovitelja te utrke koja će se održati sredinom svibnja. 
 
 Toni Zorić, predsjednik Biciklističkog kluba Mostar i Udruge za promociju biciklizma „Hercegovina Bike“ izrazio je na sastanku s glavnim savjetnikom u JICA-i Kanichirom Suzukijem zahvalnost i zadovoljstvo što je JICA i ove godine prepoznala značaj te utrke kojom se ujedno želi promovirati Hercegovina kao poželjna biciklistička destinacija. 
 
 - Uz natjecateljski dio koji je vrlo bitan za nas, želimo biciklistički svijet upoznati s potencijalima Hercegovine i vjerujemo kako će ova regija postati prepoznatljiva po biciklizmu - kazao je Zorić, podsjetivši kako je na prošlogodišnjoj, prvoj utrci kroz Hercegovinu sudjelovalo više od 100 biciklista iz sedam zemalja. 
 
 - Vjerujemo kako će ove godine broj biciklista biti veći te da će u Hercegovini boraviti poznata svjetska imena iz biciklističkog sporta – kazao je Zorić. 
 
 Inače, pobjednik Prve međunarodne biciklističke cestovne utrke "Hercegovina Classic 2014.", koja se u dužini od 164 kilometra vozila na području Hercegovine, bio je Stefan Stefanović iz Biciklističkog kluba Borac iz Čačka. Kod žena je najbrža bila Maja Perinović iz Biciklističkog kluba Zadar. 
 
 

Dodaj komentar