Registracija
Prijava
E-mail:
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
E-mail:*
Lozinka*
Ime:*
Prezime:*
Tel/Mob:*
Mjesto:
Adresa:

Sedma biciklistička karavana prijateljstva Mostar - Vukovar

Biciklistički klub Mostar i Udruga za promociju biciklizma "Hercegovina Bicikl" u suradnji sa Sportskim Savezom Grada Mostara, te više biciklističkih klubova iz BiH i Hrvatske od 28.04. do 02.05. ove godine organiziraju Sedmu međunarodnu biciklističk

(opširnije)

Subota, 06.04.'19. - Velež/Rujište

BK Mostar poziva sve članove i prijatelje kluba, Subota 06.04.2019 god., na zajedničku Rekreativnu vožnju na Velež/Rujište. Polazak je planiran za 8:00h ispred trgovine Ciklocentar. Dan ranije ćemo na Podveležju rasporediti tri stanice sa vodom na

(opširnije)
1
2

Biciklijada Djeda Božićnjaka/Mrazeva 2015.

Print
Ocjena: 0.00

Danas smo ponovo, već treću godinu za redom imali jako lijepo druzenje na biciklijadi Djeda Bozicnjaka/Mrazeva. Doista je lijep osjecaj vidjeti kako je pozitivno i dobro prihvaćena ova ideja. Naime, BK Mostar je prvi biciklistički klub u ovoj regiji koji je pokrenuo ideju biciklijade Djeda Božićnjaka/Mrazeva. Danas se ideja ove vrste biciklijade širi drzavom Bosnom i Hercegovinom u organizaciji prijateljskih klubova, a zelja nam je da ideja pomakne granice i pokrene su u susjednim drzavama.

 Danas se pred trznim centrom Mepas Mall okupilo više od 50 bicilista u odjelima djedica, kao i jako velik broj građana grada Mostara koji su došli sa svojom dječicom da vidi Mrazeve i Mrazice kako defiliraju gradom sa osmjehom, pjesmom i slatkisima u rukama...Ho-Ho-Ho!!!
Biciklijada je startala u 12:00h ispred tržnog centra Mepas Mall, i kretala se cijelim gradom Mostarom, gdje smo uz osmjeh i dobro poznato Ho-Ho-Ho darivali djecicu koju smo sretali tijekom biciklijade. Krug se završio ponovo pred trznim centrom Mepas Mall, gdje smo nastavili druzenje uz slastice (čokoladice i topli čaj), kao i besplatno klizanje svim učesnicima, koji je osigurao Mepas Mall. Nakon klizanja i okrijepe toplim cajem, povorka je krenula na Lenjinovo šetalište, kako bi obisli volontere udruge za djecu sa posebnim potrebama, gdje smo se počastili slasnim palačinkama, kuhanim vinom i kobasicama. Ni vožnja u Luna parku nije izostala. ;)

Danas sa nama je bio velik broj medija koji su prenijeli današnje druženje, kako lokalnih, tako i drzavnih. Od srca, Veliko im hvala, što šire ovu ideju!

Također Veliko Hvala našoj policiji (MUP HNŽ/HNK), koja se brinula za sigurnost svih učesnika biciklijade.

Ovim putem se želimo zahvaliti svima Vama koji ste bili tu sa nama i uz nas.
Danas smo, kao i dvije godine ranije, ponovo  vozili sa namjerom da razveselimo i obradujemo nase najmlađe, Vasu i nasu djecicu.  Ovim putem Vam obecavamo tu smo ponovo i iduce godine, a nadamo se da ćete i Vi biti tu uz nas.

Donosimo Vam nekoliko slika sa današnjeg druzenja na našoj Facebook stranici (LINK).

 

Dodaj komentar