Registracija
Prijava
E-mail:
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
E-mail:*
Lozinka*
Ime:*
Prezime:*
Tel/Mob:*
Mjesto:
Adresa:

PRIJAVI SE - VOLONTIRAJ na XCM HERZEGOVINA 2018.!

Biciklistički klub Mostar vas poziva da budete dio najzabavnijeg i najizazovnijeg vikenda na Gorancima ovog ljeta. Ako volite prirodu, sport i avanturu, a uz to želite da upoznate nove ljude sličnih interesa, sve što treba da uradite je da nam se prid

(opširnije)

NAJAVA: Aktivan vikend u cilju promocije Hercegovine

Biciklistički klub Mostar u suradnji sa udrugom „HerzegovinaBike“ i JP "Vjetrenica" organizatori su dva događaja koja će se održati na vikend 16. i 17.6.208. godine

(opširnije)

BK Mostar odličan na Grand Prix Banja Luka i Kozara

Protekli vikend bio je rezerviran za natjecateljski dio BK Mostar, tako su naši vozači sudjelovali na dvije utrke: Grand Prix Banja Luka UCI XCO C2 i Grand Prix Kozara koja se ujedno bodovala za Državno prvenstvo

(opširnije)

Postanite član BK Mostar!

Biciklistički klub Mostar vrši upis novih članova za 2018. sezonu.

(opširnije)
1
2
3
4

BK Mostar i ove godine organicira biciklijadu Djeda Božićnjaka

Print
Ocjena: 0.00
 
U povodu božićnih blagdana i novogodišnjih praznika, Biciklistički klub Mostar u suradnji s Udrugom za promociju biciklizma “Hercegovina Bike” i treću godinu zaredom u Mostaru organizira biciklijadu Djeda Božićnjaka/Mrazeva.
 
Biciklijada će se održati u nedjelju 21. prosinca, s početkom u 12 sati.
 
KAKO JE TO BILE PROŠLE GODINE
 
Start i završetak biciklijade bit će ispred Mepas Malla koji je ove godine domaćin biciklijade te se očekuje kako će ispred tog centra biti upriličeno  druženje Djeda Božićnjaka/Mrazeva i građana Mostara, uz glazbu i božićno-novogodišnje delikatese.
 
Kao prethodnedvije godine, Djeda Božićnjaci/Mrazevi najmlađim će građanima Mostara, koji se zateknu na ulicama, dijeliti slatkiše te prigodne darove.
 
Želja nam je da, kao i prethodnim godina unesemo malo blagdanskog ozračja pred nadolazeće blagdane i praznike, te da razveselimo najlmađe građane Mostara, ali i Hercegovine - rekao je predsjednik BK Mostara Toni Zorić.
 
Goran Prskalo iz Udruge „Hercegovina Bike“ pozvao je sve građana da se pridruže biciklijadi koja bi ove godine trebala biti brojnija nego prethodnih.
 
- U biciklijadi mogu  sudjelovati svi koji se obuku u Djeda Božićnjaka/Mrazeva, ili barem na glavu stave kapu od Djeda Božićnjaka – kazao je Prskalo.
 
Ruta biciklijade je: Ulica kardinala Stepinca (Mepas mall), A. Starčevića, vrh Avenije, zgrada Spajalica, Rondo, Španjolski trg, Bulevar Narodne Revolucije/Hrvatskih branitelja, Lučki most, ulica Maršala Tita, Carinski mos, Mepas Mall (prigodno druženje)
 

Dodaj komentar