Registracija
Prijava
E-mail:
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
E-mail:*
Lozinka*
Ime:*
Prezime:*
Tel/Mob:*
Mjesto:
Adresa:

Sanjin Memić odvozio mostarski Mount Everest

Sanjin Memić, član Biciklističkog kluba Mostar jutros u 4.27h ostvario je svoje snove i postao prvim Mostarcem koji je uspješno završio Everesting.

(opširnije)

Hercegovina Classic: Državno Prvenstvo u Cestovnom biciklizmu

Hercegovačko-neretvanska županija, točnije Grad Mostar kao glavni domaćin, ugostiti će cestovnu utrku "Hercegovina Classic", odnosno Državno prvenstvo u cestovnom biciklizmu – uspon, koje će se održati u nedelju 27.9.2020 godine. Organizator Dr

(opširnije)
1
2

BK Mostar i ove godine organicira biciklijadu Djeda Božićnjaka

Print
Ocjena: 0.00
 
U povodu božićnih blagdana i novogodišnjih praznika, Biciklistički klub Mostar u suradnji s Udrugom za promociju biciklizma “Hercegovina Bike” i treću godinu zaredom u Mostaru organizira biciklijadu Djeda Božićnjaka/Mrazeva.
 
Biciklijada će se održati u nedjelju 21. prosinca, s početkom u 12 sati.
 
KAKO JE TO BILE PROŠLE GODINE
 
Start i završetak biciklijade bit će ispred Mepas Malla koji je ove godine domaćin biciklijade te se očekuje kako će ispred tog centra biti upriličeno  druženje Djeda Božićnjaka/Mrazeva i građana Mostara, uz glazbu i božićno-novogodišnje delikatese.
 
Kao prethodnedvije godine, Djeda Božićnjaci/Mrazevi najmlađim će građanima Mostara, koji se zateknu na ulicama, dijeliti slatkiše te prigodne darove.
 
Želja nam je da, kao i prethodnim godina unesemo malo blagdanskog ozračja pred nadolazeće blagdane i praznike, te da razveselimo najlmađe građane Mostara, ali i Hercegovine - rekao je predsjednik BK Mostara Toni Zorić.
 
Goran Prskalo iz Udruge „Hercegovina Bike“ pozvao je sve građana da se pridruže biciklijadi koja bi ove godine trebala biti brojnija nego prethodnih.
 
- U biciklijadi mogu  sudjelovati svi koji se obuku u Djeda Božićnjaka/Mrazeva, ili barem na glavu stave kapu od Djeda Božićnjaka – kazao je Prskalo.
 
Ruta biciklijade je: Ulica kardinala Stepinca (Mepas mall), A. Starčevića, vrh Avenije, zgrada Spajalica, Rondo, Španjolski trg, Bulevar Narodne Revolucije/Hrvatskih branitelja, Lučki most, ulica Maršala Tita, Carinski mos, Mepas Mall (prigodno druženje)
 

Dodaj komentar