Registracija
Prijava
E-mail:
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
E-mail:*
Lozinka*
Ime:*
Prezime:*
Tel/Mob:*
Mjesto:
Adresa:

Sedma biciklistička karavana prijateljstva Mostar - Vukovar

Biciklistički klub Mostar i Udruga za promociju biciklizma "Hercegovina Bicikl" u suradnji sa Sportskim Savezom Grada Mostara, te više biciklističkih klubova iz BiH i Hrvatske od 28.04. do 02.05. ove godine organiziraju Sedmu međunarodnu biciklističk

(opširnije)

Subota, 06.04.'19. - Velež/Rujište

BK Mostar poziva sve članove i prijatelje kluba, Subota 06.04.2019 god., na zajedničku Rekreativnu vožnju na Velež/Rujište. Polazak je planiran za 8:00h ispred trgovine Ciklocentar. Dan ranije ćemo na Podveležju rasporediti tri stanice sa vodom na

(opširnije)
1
2

Član BK Mostara kreće na biciklističko hodočašće do Vatikana

Print
Ocjena: 0.00
 
Trojica zaljubljenika u biciklizam Ante Čilić i Dario Ivkić iz Međugorja (BK Brotnj), te Mario Marić iz Biciklističkog kluba Mostar u subotu ujutro krenut će iz Međugorja na biciklističko hodočašće do Vatikana.
 
Na desetodnevno putovanje dugo oko 1400 kilometara sva trojica ističu kako ih je motivirala zahvala i ljubav prema Bogu te ljubav prema biciklizmu.
 
Do vječnog grada planiraju voziti oko 140 km po danu, a kretat će se jadranskom obalom do Rijeke, a onda će proći kroz Istru, Furlanijsko-julijsku regiju zatim kroz Veneto, Emiliu Romagnu kako bi na kraju stigli u Rim.
 
Na hodočašće će krenuti u 4 ujutro ispred crkve sv. Jakova, a dio puta s njima vozit će i bicilisti iz cijele Hercegovine.

Dodaj komentar