Registracija
Prijava
E-mail:
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
E-mail:*
Lozinka*
Ime:*
Prezime:*
Tel/Mob:*
Mjesto:
Adresa:

2. Izborna Skupština BK Mostar

Izborna skupština Biciklističkog kluba Mostar (BK Mostar) održati će se u Petak, 14.12.2018., u prostorijama Sportskog Saveza Grada Mostara, sa početkom u 19:00h.

(opširnije)
1

Održano 5. biciklističko hodočašće u čast sv. Ante

Print
Ocjena: 0.00

U organizaciji Fakulteta prirodnoslovno matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru, Društva pedagoga TZK Ljubuški te biciklističkih klubova Mostar i Brotnjo održano je 5. biciklističko hodočašće u čast sv. Ante.

Oko 200 biciklista iz cijele Hercegovine sudjelovali je u subotu na 5. biciklističkom hodočašću u čast sv. Ante.

Biciklisti iz Mostara, Širokog Brijega, Posušja, Gruda, Čitluka, Međugorja, Ljubuškog i iz drugih krajeva vozili su iz svojih mjesta do svetišta sv,Ante na Humcu kraj Ljubuškog gdje je upriličena kratka molitva te blagoslov nakon čega su se biciklisti iz cijele Hercegovine družili na na Mandića Jazu - Čeveljuši.

Najmlađi sudionik biciklističkog hodočašća imao je 5, a najstariji 58. godina.

Ovogodišnje hodočašće pod sloganom "Zdrav duh u zdravom tijelu" organizirali su Fakultet prirodoslovno matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru, Društvo pedagoga TZK Ljubuški te biciklistički klubovi Mostar, Brotnjo i Ljubuški.

Organizatori su naglasili rekreativnu i duhovnu komponentu ovog hodočašća kroz druženje, molitvu i bicikliranje a sve u čast i spomen na svetog Antuna Padovanskog čiji se blagdan slavi 13. lipnja na Humcu.

Manifestaciju su podržali Karliko Ljubuški, Hercegovačka pivovara, Restoran Udovice, Restoran Dubrovnik Međugorje, te Mandića Jaz - Čeveljuša.

Sponzor biciklijade za BK Mostar, bila je tvrtka "GumaM".                    

 

Dodaj komentar