Registracija
Prijava
E-mail:
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
E-mail:*
Lozinka*
Ime:*
Prezime:*
Tel/Mob:*
Mjesto:
Adresa:

PRIJAVI SE - VOLONTIRAJ na XCM HERZEGOVINA 2018.!

Biciklistički klub Mostar vas poziva da budete dio najzabavnijeg i najizazovnijeg vikenda na Gorancima ovog ljeta. Ako volite prirodu, sport i avanturu, a uz to želite da upoznate nove ljude sličnih interesa, sve što treba da uradite je da nam se prid

(opširnije)

NAJAVA: Aktivan vikend u cilju promocije Hercegovine

Biciklistički klub Mostar u suradnji sa udrugom „HerzegovinaBike“ i JP "Vjetrenica" organizatori su dva događaja koja će se održati na vikend 16. i 17.6.208. godine

(opširnije)

BK Mostar odličan na Grand Prix Banja Luka i Kozara

Protekli vikend bio je rezerviran za natjecateljski dio BK Mostar, tako su naši vozači sudjelovali na dvije utrke: Grand Prix Banja Luka UCI XCO C2 i Grand Prix Kozara koja se ujedno bodovala za Državno prvenstvo

(opširnije)

Postanite član BK Mostar!

Biciklistički klub Mostar vrši upis novih članova za 2018. sezonu.

(opširnije)
1
2
3
4

Održano 5. biciklističko hodočašće u čast sv. Ante

Print
Ocjena: 0.00

U organizaciji Fakulteta prirodnoslovno matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru, Društva pedagoga TZK Ljubuški te biciklističkih klubova Mostar i Brotnjo održano je 5. biciklističko hodočašće u čast sv. Ante.

Oko 200 biciklista iz cijele Hercegovine sudjelovali je u subotu na 5. biciklističkom hodočašću u čast sv. Ante.

Biciklisti iz Mostara, Širokog Brijega, Posušja, Gruda, Čitluka, Međugorja, Ljubuškog i iz drugih krajeva vozili su iz svojih mjesta do svetišta sv,Ante na Humcu kraj Ljubuškog gdje je upriličena kratka molitva te blagoslov nakon čega su se biciklisti iz cijele Hercegovine družili na na Mandića Jazu - Čeveljuši.

Najmlađi sudionik biciklističkog hodočašća imao je 5, a najstariji 58. godina.

Ovogodišnje hodočašće pod sloganom "Zdrav duh u zdravom tijelu" organizirali su Fakultet prirodoslovno matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru, Društvo pedagoga TZK Ljubuški te biciklistički klubovi Mostar, Brotnjo i Ljubuški.

Organizatori su naglasili rekreativnu i duhovnu komponentu ovog hodočašća kroz druženje, molitvu i bicikliranje a sve u čast i spomen na svetog Antuna Padovanskog čiji se blagdan slavi 13. lipnja na Humcu.

Manifestaciju su podržali Karliko Ljubuški, Hercegovačka pivovara, Restoran Udovice, Restoran Dubrovnik Međugorje, te Mandića Jaz - Čeveljuša.

Sponzor biciklijade za BK Mostar, bila je tvrtka "GumaM".                    

 

Dodaj komentar