Registracija
Prijava
E-mail:
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
E-mail:*
Lozinka*
Ime:*
Prezime:*
Tel/Mob:*
Mjesto:
Adresa:

2. Izborna Skupština BK Mostar

Izborna skupština Biciklističkog kluba Mostar (BK Mostar) održati će se u Petak, 14.12.2018., u prostorijama Sportskog Saveza Grada Mostara, sa početkom u 19:00h.

(opširnije)
1

Biciklističko hodočašće od Međugorja do Vatikana

Print
Ocjena: 0.00
Trojica mladih rekreativaca i zaljubljenika u biciklizam iz našeg kraja: Ante Čilić, Mario Marić i Dario Ivkić, ovog ljeta će se uputiti na zahtjevno biciklističko hodočašće iz Međugorja u Vatikan.
 
Zahvala i ljubav prema Bogu, te ljubav prema biciklizmu osnovni su motivi koji su potaknuli ovaj poduhvat. Uz skromnu prtljagu koja stane na bicikl sudionici hodočašća će podnijet velike temperaturne razlike, sparinu i vrućinu. Ova trojica odlaze na put 7.srpnja, a desetodnevna ruta putovanja trebala bi izgledati ovako: Međugorje- Split- jadranska obala- Rijeka- Furlanijsko Julijska regija- Veneto- Emilia Romagna- Rim. Do vječnog grada planiraju voziti etapno,otprilike 140 km po danu.
 
Za pokrivanje troškova puta, mladi biciklisti mole sve koji mogu pomoći da se jave na ili broj telefona: 00387-63-946-735. Hodočašće je i humanitarnog karaktera, a višak sredstava biti će prosljeđen materijalno ugroženim obiteljima iz ovog kraja,, piše portal medjugorje-info.com.
 
 

Dodaj komentar