Registracija
Prijava
E-mail:
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
E-mail:*
Lozinka*
Ime:*
Prezime:*
Tel/Mob:*
Mjesto:
Adresa:

PRIJAVI SE - VOLONTIRAJ na XCM HERZEGOVINA 2018.!

Biciklistički klub Mostar vas poziva da budete dio najzabavnijeg i najizazovnijeg vikenda na Gorancima ovog ljeta. Ako volite prirodu, sport i avanturu, a uz to želite da upoznate nove ljude sličnih interesa, sve što treba da uradite je da nam se prid

(opširnije)

NAJAVA: Aktivan vikend u cilju promocije Hercegovine

Biciklistički klub Mostar u suradnji sa udrugom „HerzegovinaBike“ i JP "Vjetrenica" organizatori su dva događaja koja će se održati na vikend 16. i 17.6.208. godine

(opširnije)

BK Mostar odličan na Grand Prix Banja Luka i Kozara

Protekli vikend bio je rezerviran za natjecateljski dio BK Mostar, tako su naši vozači sudjelovali na dvije utrke: Grand Prix Banja Luka UCI XCO C2 i Grand Prix Kozara koja se ujedno bodovala za Državno prvenstvo

(opširnije)

Postanite član BK Mostar!

Biciklistički klub Mostar vrši upis novih članova za 2018. sezonu.

(opširnije)
1
2
3
4

BK Mostar predstavio svoj BKM ProTeam

Print
Ocjena: 0.00

Danas je u prostorijama GumaM u Mostaru predstavljen BKM ProTeam. Prezentaciji tima je osim službenih osoba tvrtke GumaM prisustovao i direktor tvrtke Ciklocentar, koji je također službeni sponzor tima.
Na predstavljanju tima je izvrseno fotografiranje članova tima sa sponzorskim vozilima i sponzorima, kao i potpisivanje ugovora sa sponzorima. 

 

"Od samog početka djelovanja Biciklističkog kluba Mostar, mi smo usko uključeni u djelovanje tog kluba. Jako nam se dopao koncept djelovanja tog kluba, kao i put i cilj kojim teže. Do sada smo ih podržavali u njihovom radu, a vjerujem da će se ta podrška i nastaviti u budućnosti na obostrano zadovoljstvo", rekao je Davorin Vidačković voditelj markretinga GumaM.

 

Sponzorskim ugovorima su detaljno definirani uvjeti sponzoriranja tima, kao i obaveze koje tim mora da izvrši prema sponzorima u tekućoj 2014. sezoni. 

"Ono što mi je posebno drago jeste da je primjećen rad i zalaganje našeg tima kroz treninge i utrke, što je sada i potvrđeno potpisivanjem ovih ugovora sa jakim i priznatim tvrtkama. Ovi dečki su tjekom dosadašnjeg aganžmana postigli značajne rezultate na natjecanjima. Već smo osvojili mnoge nagrade i priznanja, ali da bi se nastavili s radom, potrebna nam je financijska podrška. Drago mi je što postoje tvrtke kao što su GumaM i Ciklocentar koje vide taj trud i zalaganje ovih dečkih, te su voljne podržati ih u njihovim nastojanjima. Mi ćemo svakako dati sve od sebe da i opravdamo njihovo povjerenje", rekao je Dragutin Bošnjak sportski direktor BK Mostar.

"Odavno sam čekao da se na našim prostorima pojavi jedan ovakav tim, sa ovako ozbiljnim pristupom. Mišljenja sam da će ovaj tim napraviti jedan veliki posao po pitanju promocije takmičarskog biciklizma na ovim prostorima i izuzetna mi je čast da te dečke podupirem u njihovom radu i nastojanjima", rekao je Hajrudin Klipo direktor tvrtke Ciklocentar.

 

BKM Pro Team predstavljaju:                                  

- Dragutin Bošnjak - sportski direktor BK Mostar
- Đulaga Trejić
- Josip Čerkez
- Mujo Kurtović
- Refik Ramić

Dopuna timu:

- Zoran Tadić
- Ivo Primorac
- Ivo Sučić
- Ivan Cvitković

Press: BK Mostar

Dodaj komentar

Komentari (7)

Gost
Hvala Ernest! Također, sve najbolje! ;)
Gost
Momci sve najbolje zelim. Pozdrav iz Holandije, Ernest Boskovic
Gost
ima li šanse da se nesšto slično oformi u Sarajevu?
Gost
Hvala puno na lijepim željama!
Gost
bravoooooo!!!! samo naprijed!!!
Gost
Bravo! Samo naprijed, uživati ćemo u Hercegovina Klasiku ;)
Gost
Puno srece momci sve najbolje