Registracija
Prijava
E-mail:
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
E-mail:*
Lozinka*
Ime:*
Prezime:*
Tel/Mob:*
Mjesto:
Adresa:

Članovi BK Mostar polagali za trenere i sudije

Biciklistički Savez Bosne i Hercegovine je proteklog vikenda organizirao seminar za svoje nove sportske radnike koji će dobiti zvanje trenera i sudija. Seminar se održavao tijekom dva dana (subota i nedelja), a na istom je prisustovalo 20-tak polagača

(opširnije)

Godišnja Skupština BK Mostar

Čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas na 7. Skupštinu Biciklističkog kluba Mostar, koja će se održati u Petak, 22.12.2017. u prostorijama Sportskog Saveza Grada Mostara (Centar 2), sa početkom u 18:00 sati.

(opširnije)

NAJAVA: Božićno/Novogodišnja biciklijada

I ove godine, Biciklistički klub Mostar sa najkreativnijom idejom će za Božićno/Novogodišnje praznike obradovati one najmlađe. Biciklijada Djeda Božićnjaka/Mrazove i ove godine uz organizaciju BK "Mostar" i zimski grad ''Advent u Mostaru'' održat

(opširnije)

Postanite član BK Mostar!

Biciklistički klub Mostar vrši upis novih članova za 2018. sezonu.

(opširnije)
1
2
3
4

Uspješno održan prvi Mostar Outdoor

Print
Ocjena: 3.00
HPD Prenj 1933 Mostar i BK Mostar za sve ljubitelje prirode organizirali su u nedjelju rekreativno-sportsku manifestaciju Mostar Outdoor. 
 
Program manifestacije bio je podijeljen na dva dijela natjecateljski i rekreativni .
 
U sklopu natjecateljskog programa održale su se dvije utrke i to kombinirana utrka: brdski biciklizam i trekking (do najvišeg vrha Čabulje, Velike Vlajne, te trekking utrka (do najvišeg vrha Čabulje, Velike Vlajne).
 
U kombiniranoj utrci slavio je Bojan Vego iz Biciklističkog kluba Mostar, drugi je bio njegov klupski kolega Darko Vidović dok je treće mjesto osvojio Toni Odak, još jedan član mostarskog kluba, ali ujedno i predsjednik Biciklističkog kluba Široki.  U treking utrci slavio je Ruđer Bošković iz Metkovića.
 
U sklopu rekreativnog programa,  za zainteresirane je  bio organiziran izlet na Čabulju prilagođen tjelesnoj spremi sudionika.
 
Svim sudionicima natjecateljskog i rekreativnog programa bio je osiguran  ručak ispred planinarskog doma u Bogodolu.

Dodaj komentar