Registracija
Prijava
E-mail:
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
E-mail:*
Lozinka*
Ime:*
Prezime:*
Tel/Mob:*
Mjesto:
Adresa:

Hercegovina Classic: Državno Prvenstvo u Cestovnom biciklizmu

Hercegovačko-neretvanska županija, točnije Grad Mostar kao glavni domaćin, ugostiti će cestovnu utrku "Hercegovina Classic", odnosno Državno prvenstvo u cestovnom biciklizmu – uspon, koje će se održati u nedelju 27.9.2020 godine. Organizator Dr

(opširnije)
1

Uspješno održan prvi Mostar Outdoor

Print
Ocjena: 3.00
HPD Prenj 1933 Mostar i BK Mostar za sve ljubitelje prirode organizirali su u nedjelju rekreativno-sportsku manifestaciju Mostar Outdoor. 
 
Program manifestacije bio je podijeljen na dva dijela natjecateljski i rekreativni .
 
U sklopu natjecateljskog programa održale su se dvije utrke i to kombinirana utrka: brdski biciklizam i trekking (do najvišeg vrha Čabulje, Velike Vlajne, te trekking utrka (do najvišeg vrha Čabulje, Velike Vlajne).
 
U kombiniranoj utrci slavio je Bojan Vego iz Biciklističkog kluba Mostar, drugi je bio njegov klupski kolega Darko Vidović dok je treće mjesto osvojio Toni Odak, još jedan član mostarskog kluba, ali ujedno i predsjednik Biciklističkog kluba Široki.  U treking utrci slavio je Ruđer Bošković iz Metkovića.
 
U sklopu rekreativnog programa,  za zainteresirane je  bio organiziran izlet na Čabulju prilagođen tjelesnoj spremi sudionika.
 
Svim sudionicima natjecateljskog i rekreativnog programa bio je osiguran  ručak ispred planinarskog doma u Bogodolu.

Dodaj komentar