Registracija
Prijava
E-mail:
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
E-mail:*
Lozinka*
Ime:*
Prezime:*
Tel/Mob:*
Mjesto:
Adresa:

Sedma biciklistička karavana prijateljstva Mostar - Vukovar

Biciklistički klub Mostar i Udruga za promociju biciklizma "Hercegovina Bicikl" u suradnji sa Sportskim Savezom Grada Mostara, te više biciklističkih klubova iz BiH i Hrvatske od 28.04. do 02.05. ove godine organiziraju Sedmu međunarodnu biciklističk

(opširnije)

Subota, 06.04.'19. - Velež/Rujište

BK Mostar poziva sve članove i prijatelje kluba, Subota 06.04.2019 god., na zajedničku Rekreativnu vožnju na Velež/Rujište. Polazak je planiran za 8:00h ispred trgovine Ciklocentar. Dan ranije ćemo na Podveležju rasporediti tri stanice sa vodom na

(opširnije)
1
2

Nedelja, 30.06.'13. - Blidinje (Kedžara)

Print
Ocjena: 0.00

Plan je ovakav. Mi krenemo iz Mostara (konoba Goranci), Širokobriježani iz Širokog, nadjemo se na pola puta i idemo na Blidinje (Kedžara). Po povratku svratimo kod Ante u pansion Viinac na pice.

BK Mostar poziva sve članove i prijatelje kluba, Nedelja 30.06.2013god., na zajedničku Rekreativnu vožnju na Blidinje (Kedžara). Polazimo sa vozilima ispred caffe Energy u 08.30h u Dubrovačkoj ulici, do konobe Goranci odakle u 9 sati nastavljamo sa biciklima, a povratak je u popodnevnim satima. 
 
Prijave se primaju do subote 29.06.2013. do 18.00h. U slučaju lošeg vremena tura se prolongira. Iz Mostara polazimo organizirano sa vozilima do restorana/konobe Goranci, a dalje nastavljamo sa biciklima. Naravno, tko smatra da mu nije previše naporno, može sa biciklom da dodje do konobe Goranci, samo neka računa na to da je iz konobe polazak u 09:00h za Blidinje.
 
Vožnja je otvorenog tipa, pravo učešća imaju svi s tim da prilikom rasporeda za prevoz prednost imaju članovi BK Mostar. Tura spada u kondiciono teške ture, pa se preporučava samo aktivnim biciklistima. Podloga je prvim djelom asvaltna, a kasnije silazimo na makadam. 
 
Obavezno ponijeti dovoljne količine vode i hrane za cjelodnevnu vožnju. Također, ponijeti sa sobom priručni alat, kao i rezervne gume, te set za krpljenje.
 
Kaciga je obavezna! 
 
Prijave na Facebook eventu BK Mostar.
 
NAPOMENA: Svi vozači se prijavljuju i voze na vlastitu odgovornost. Organizator vožnje (BK Mostar) se ni na koji način ne obavezuju bilo čime prema učesnicima vožnje osim da budu vodiči na terenu. Prijavom na vožnju prihvatate spomenute uvjete i obavezujete se da ćete slijediti upute vodiča. Maloljetnici se mogu prijaviti i voziti samo uz pismeno odobrenje staratelja u kojem stoji da za njihovu sigurnost ne odgovaraju organizatori vožnje.


Prikaži Goranci - Kedžara na većoj karti

Dodaj komentar