Registracija
Prijava
E-mail:
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
E-mail:*
Lozinka*
Ime:*
Prezime:*
Tel/Mob:*
Mjesto:
Adresa:

Sedma biciklistička karavana prijateljstva Mostar - Vukovar

Biciklistički klub Mostar i Udruga za promociju biciklizma "Hercegovina Bicikl" u suradnji sa Sportskim Savezom Grada Mostara, te više biciklističkih klubova iz BiH i Hrvatske od 28.04. do 02.05. ove godine organiziraju Sedmu međunarodnu biciklističk

(opširnije)

Subota, 06.04.'19. - Velež/Rujište

BK Mostar poziva sve članove i prijatelje kluba, Subota 06.04.2019 god., na zajedničku Rekreativnu vožnju na Velež/Rujište. Polazak je planiran za 8:00h ispred trgovine Ciklocentar. Dan ranije ćemo na Podveležju rasporediti tri stanice sa vodom na

(opširnije)
1
2

Stotinjak biciklista u humanitarnoj akciji "Samo ozdravi mi ti...za Ivanu"

Print
Ocjena: 0.00
Unatoč temperaturi od 40 stupnjeva, stotinjak biciklista sudjelovalo je u četvrtak 20. lipnja u  biciklijadi  u sklopu humanitarne akciji "Samo ozdravi mi ti...za Ivanu" za pomoć petnaestogodišnjoj Ivani Vrebac koja boluje od teške bolesti.
 
Biciklijada, koju je organizirao Biciklistički klub Mostar, krenula je ispred Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače, a vozilo se do sportsko-rekreacijskog centra u Ortiješu gdje se održavao prigodni program te malonogometni turnir. Nakon jednosatnog odmora i osvježenja biciklistička karavana se vratila  u Mostar.
 
U biciklijadi su sudjelovali i članovi Biciklističkog kluba Široki koji su za Ivanu odvozili od Širokog Brijega i nazad.
Petnaestogodišnjoj Ivani dijagnosticiran je tumor, i do sada je imala dvije operacije, nakon čega je ostao još jedan dio tumora koji se nalazi lijeve strane od foramena S1 te se širi lateralno i u malu zdjelicu uz korijen živca S1 i retroperitonealno.
 
Taj dio tumora se može jedino odstraniti u CyberKnife centru u Munchen-u ( dr. Berndt Wowra ) jer se radi o tumoru koji na tom mjestu nije operabilan. Poslije kontaktiranja CyberKnife centra obitelj je dobila potvrdan odgovor ali uz troskove od 17.500 EUR i sa fiksiranim datumom zahvata 25.6.2013.
 
Ako ste u mogućnosti da pomognete u bilo kojem iznosu obitelj i prijatelji djevojčice Ivane Vas mole da uplatite na sljedeći transakcijski račun 3381002522340977 (BAM) kod UniCredit Bank na ime Vjerana Vrebac (40094666003).
 

 
 
 
Humanitarni telefon za Ivanu: 092 890 84 9. Pozivom na broj donirajte 2 KM za Ivanino liječenje!
 
Učenici i djelatnici OŠ Marina Držića Buna, nedavno su pokrenuli akciju 'Zajedno za Ivanu', s kojom su pokušali doprinijeti kolegici i učenici Ivani,a Klub vodenih sportova Orka u subotu je također organizirao humanitarnu biciklijadu.
 
g.p.
 

 

 

Dodaj komentar