Registracija
Prijava
E-mail:
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
E-mail:*
Lozinka*
Ime:*
Prezime:*
Tel/Mob:*
Mjesto:
Adresa:

PRIJAVI SE - VOLONTIRAJ na XCM HERZEGOVINA 2018.!

Biciklistički klub Mostar vas poziva da budete dio najzabavnijeg i najizazovnijeg vikenda na Gorancima ovog ljeta. Ako volite prirodu, sport i avanturu, a uz to želite da upoznate nove ljude sličnih interesa, sve što treba da uradite je da nam se prid

(opširnije)

NAJAVA: Aktivan vikend u cilju promocije Hercegovine

Biciklistički klub Mostar u suradnji sa udrugom „HerzegovinaBike“ i JP "Vjetrenica" organizatori su dva događaja koja će se održati na vikend 16. i 17.6.208. godine

(opširnije)

BK Mostar odličan na Grand Prix Banja Luka i Kozara

Protekli vikend bio je rezerviran za natjecateljski dio BK Mostar, tako su naši vozači sudjelovali na dvije utrke: Grand Prix Banja Luka UCI XCO C2 i Grand Prix Kozara koja se ujedno bodovala za Državno prvenstvo

(opširnije)

Postanite član BK Mostar!

Biciklistički klub Mostar vrši upis novih članova za 2018. sezonu.

(opširnije)
1
2
3
4

Stotinjak biciklista u humanitarnoj akciji "Samo ozdravi mi ti...za Ivanu"

Print
Ocjena: 0.00
Unatoč temperaturi od 40 stupnjeva, stotinjak biciklista sudjelovalo je u četvrtak 20. lipnja u  biciklijadi  u sklopu humanitarne akciji "Samo ozdravi mi ti...za Ivanu" za pomoć petnaestogodišnjoj Ivani Vrebac koja boluje od teške bolesti.
 
Biciklijada, koju je organizirao Biciklistički klub Mostar, krenula je ispred Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače, a vozilo se do sportsko-rekreacijskog centra u Ortiješu gdje se održavao prigodni program te malonogometni turnir. Nakon jednosatnog odmora i osvježenja biciklistička karavana se vratila  u Mostar.
 
U biciklijadi su sudjelovali i članovi Biciklističkog kluba Široki koji su za Ivanu odvozili od Širokog Brijega i nazad.
Petnaestogodišnjoj Ivani dijagnosticiran je tumor, i do sada je imala dvije operacije, nakon čega je ostao još jedan dio tumora koji se nalazi lijeve strane od foramena S1 te se širi lateralno i u malu zdjelicu uz korijen živca S1 i retroperitonealno.
 
Taj dio tumora se može jedino odstraniti u CyberKnife centru u Munchen-u ( dr. Berndt Wowra ) jer se radi o tumoru koji na tom mjestu nije operabilan. Poslije kontaktiranja CyberKnife centra obitelj je dobila potvrdan odgovor ali uz troskove od 17.500 EUR i sa fiksiranim datumom zahvata 25.6.2013.
 
Ako ste u mogućnosti da pomognete u bilo kojem iznosu obitelj i prijatelji djevojčice Ivane Vas mole da uplatite na sljedeći transakcijski račun 3381002522340977 (BAM) kod UniCredit Bank na ime Vjerana Vrebac (40094666003).
 

 
 
 
Humanitarni telefon za Ivanu: 092 890 84 9. Pozivom na broj donirajte 2 KM za Ivanino liječenje!
 
Učenici i djelatnici OŠ Marina Držića Buna, nedavno su pokrenuli akciju 'Zajedno za Ivanu', s kojom su pokušali doprinijeti kolegici i učenici Ivani,a Klub vodenih sportova Orka u subotu je također organizirao humanitarnu biciklijadu.
 
g.p.
 

 

 

Dodaj komentar