Registracija
Prijava
E-mail:
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
E-mail:*
Lozinka*
Ime:*
Prezime:*
Tel/Mob:*
Mjesto:
Adresa:

PRIJAVI SE - VOLONTIRAJ na XCM HERZEGOVINA 2018.!

Biciklistički klub Mostar vas poziva da budete dio najzabavnijeg i najizazovnijeg vikenda na Gorancima ovog ljeta. Ako volite prirodu, sport i avanturu, a uz to želite da upoznate nove ljude sličnih interesa, sve što treba da uradite je da nam se prid

(opširnije)

NAJAVA: Aktivan vikend u cilju promocije Hercegovine

Biciklistički klub Mostar u suradnji sa udrugom „HerzegovinaBike“ i JP "Vjetrenica" organizatori su dva događaja koja će se održati na vikend 16. i 17.6.208. godine

(opširnije)

BK Mostar odličan na Grand Prix Banja Luka i Kozara

Protekli vikend bio je rezerviran za natjecateljski dio BK Mostar, tako su naši vozači sudjelovali na dvije utrke: Grand Prix Banja Luka UCI XCO C2 i Grand Prix Kozara koja se ujedno bodovala za Državno prvenstvo

(opširnije)

Postanite član BK Mostar!

Biciklistički klub Mostar vrši upis novih članova za 2018. sezonu.

(opširnije)
1
2
3
4

Pripreme staze za Škoda XC ligu

Print
Ocjena: 3.00

 

Građanske incijativa "Zajedno za Trimušu" iz Mostara i Biciklistički klub Mostar danas su organizirali akciju čišćenja  pod nazivom "Svi na Trimušu".
 
 Akciji se odazvalo 60-tak građana među kojima su bili i članovi Ekološke sekcije Koledža ujedinjenog svijeta Mostar, Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru, učenici osnovnih škola s učiteljima,te građani koji žive na području Trimuše. Akciju je podržalo i Javno poduzeće "Parkovi" iz Mostara.
 
 
 "Zahvaljujemo svima koji su se odazvali ovoj akciji i na ovaj način pokazali visoku razinu ekološke svijesti te građanske solidarnosti i odgovornosti", kazao je Darko Karačić iz Građanske inicijative.
 
 Predsjednik Biciklističkog kluba Mostara Toni Zorić izrazio je zadovoljstvo što je BK Mostar bio suorganizatorovakve akcije, napominjući kako će se na lokalitetu Trimuše sredinom idućeg mjeseca održati biciklistička utrka u sklopu državne Škoda XC lige.  

 
 
 "Utrka koju organizira BK Mostar stavit će Trimušu na  biciklističku mapu jugoistočne Europe. Drago nam je što smo danas bili dio velike ekološke akcije kojom ćemo svoj grad i Trimušu pokazati u njezinom najboljem izdanju i učiniti je ponosom svih nas", kazao je Zorić.
 Inače, u posljednje dvije godine Građanska inicijativa je organizirala dvije velike akcije čišćenja Trimuše u kojima je sakupila više od  300 vreća smeća te osigurala znak na ulazu Trimuše o zabrani ulaska automobilima u noćnim satima.
 
g.p.

Dodaj komentar