Registracija
Prijava
E-mail:
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
E-mail:*
Lozinka*
Ime:*
Prezime:*
Tel/Mob:*
Mjesto:
Adresa:

Sedma biciklistička karavana prijateljstva Mostar - Vukovar

Biciklistički klub Mostar i Udruga za promociju biciklizma "Hercegovina Bicikl" u suradnji sa Sportskim Savezom Grada Mostara, te više biciklističkih klubova iz BiH i Hrvatske od 28.04. do 02.05. ove godine organiziraju Sedmu međunarodnu biciklističk

(opširnije)

Subota, 06.04.'19. - Velež/Rujište

BK Mostar poziva sve članove i prijatelje kluba, Subota 06.04.2019 god., na zajedničku Rekreativnu vožnju na Velež/Rujište. Polazak je planiran za 8:00h ispred trgovine Ciklocentar. Dan ranije ćemo na Podveležju rasporediti tri stanice sa vodom na

(opširnije)
1
2

Pripreme staze za Škoda XC ligu

Print
Ocjena: 3.00

 

Građanske incijativa "Zajedno za Trimušu" iz Mostara i Biciklistički klub Mostar danas su organizirali akciju čišćenja  pod nazivom "Svi na Trimušu".
 
 Akciji se odazvalo 60-tak građana među kojima su bili i članovi Ekološke sekcije Koledža ujedinjenog svijeta Mostar, Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru, učenici osnovnih škola s učiteljima,te građani koji žive na području Trimuše. Akciju je podržalo i Javno poduzeće "Parkovi" iz Mostara.
 
 
 "Zahvaljujemo svima koji su se odazvali ovoj akciji i na ovaj način pokazali visoku razinu ekološke svijesti te građanske solidarnosti i odgovornosti", kazao je Darko Karačić iz Građanske inicijative.
 
 Predsjednik Biciklističkog kluba Mostara Toni Zorić izrazio je zadovoljstvo što je BK Mostar bio suorganizatorovakve akcije, napominjući kako će se na lokalitetu Trimuše sredinom idućeg mjeseca održati biciklistička utrka u sklopu državne Škoda XC lige.  

 
 
 "Utrka koju organizira BK Mostar stavit će Trimušu na  biciklističku mapu jugoistočne Europe. Drago nam je što smo danas bili dio velike ekološke akcije kojom ćemo svoj grad i Trimušu pokazati u njezinom najboljem izdanju i učiniti je ponosom svih nas", kazao je Zorić.
 Inače, u posljednje dvije godine Građanska inicijativa je organizirala dvije velike akcije čišćenja Trimuše u kojima je sakupila više od  300 vreća smeća te osigurala znak na ulazu Trimuše o zabrani ulaska automobilima u noćnim satima.
 
g.p.

Dodaj komentar