Registracija
Prijava
E-mail:
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
E-mail:*
Lozinka*
Ime:*
Prezime:*
Tel/Mob:*
Mjesto:
Adresa:

2. Izborna Skupština BK Mostar

Izborna skupština Biciklističkog kluba Mostar (BK Mostar) održati će se u Petak, 14.12.2018., u prostorijama Sportskog Saveza Grada Mostara, sa početkom u 19:00h.

(opširnije)
1

Ciklo Centar otvorio vrata Hercegovini

Print
Ocjena: 0.00

U Mostaru je u petak navečer upriličena svečanost u povodu otvaranja poslovnice  "Ciklocentra " koja će vrata za sve ljubitelje dvotočkaša otvoriti u suboti 23. 02. 2013. godine.

Svečanost je okupila brojne goste iz biciklizma s područja Hercegovine, koji su prvi vijdeli ponudu koju Ciklocentar nude ljubiteljima labilne ravnoteže iz ovog kraja. Ponuda je više negobogata, u trgovini su izloženi noviteti  prestižnih svjetskih marki: Specialized, GT, Schwinn, Topeak, Sigma, Kenda,  Michelin, LizardSkins, Velo, KoolStop, Ked, SixSixOne, SH, Sram, SKS, RockShox, Avid, Truvativ, Mighty, CrankBrothers, Remerx, Shimano, Novatec, Exustar, KMC, Mavic, Promax, DTSwiss, Pedros, Peruzzo, Xenofit, Kinetic, Endura, Ergon, OKBaby,  Allay, Jagwire, Osprey, Hydrapak, Holmenkol, Knog, Zefal, AlpenGaudi, Crazy-Stuff...

"Ciklocentar biciklističkim entuzijastima, ali i zagriženim bikerima nudi sve na jednom mjesto, i više neće morati ići u Sarajevo kako bi izabrali svoje ljubicme ili uradili servis na biciklu. Sada je sve to u Mostaru!  Uz trgovinu koja se prostire na 80 četvornih metara, vlasnicima ljubimaca na raspolaganju je i namoderniji servis, kao i kvalificirano i educirano osoblje", izjavio je voditelj mostarske poslovnice Toni Zorić.

Prva poslovnica Cikocentra izvan Sarajeva nalazi se u ulici kneza Domagoja b.b. 

Fotogaleriju sa otvaranja mozete pogledati na Facebook LINK

 

Dodaj komentar