Registracija
Prijava
E-mail:
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
E-mail:*
Lozinka*
Ime:*
Prezime:*
Tel/Mob:*
Mjesto:
Adresa:

Sedma biciklistička karavana prijateljstva Mostar - Vukovar

Biciklistički klub Mostar i Udruga za promociju biciklizma "Hercegovina Bicikl" te više biciklističkih klubova iz BiH i Hrvatske od 28.04. do 02.05. ove godine organiziraju Sedmu međunarodnu biciklističku karavanu prijateljstva Mostar – Vukovar 201

(opširnije)

Subota, 06.04.'19. - Velež/Rujište

BK Mostar poziva sve članove i prijatelje kluba, Subota 06.04.2019 god., na zajedničku Rekreativnu vožnju na Velež/Rujište. Polazak je planiran za 8:00h ispred trgovine Ciklocentar. Dan ranije ćemo na Podveležju rasporediti tri stanice sa vodom na

(opširnije)
1
2

Troy Lee Designs predstavlja novu A1, All Mountain kacigu

Print
Ocjena: 0.00

Troy Lee Designs ima dugu povijest u svijetu dva kotača. Oni imaju veliku (i uspješnu) Supercross momčad, te su jedan od najpopularnijih brandova freeride i DH seta. Njihova odjeća i proizvodi za zaštitu uvijek su imali veliki stil. Imao sam priliku razgovarati s Stikman-om (aka Craig Glaspell, glavni čovjek Odjela TLD Bicikl divizije) na Interbikeu i on je rekao (na moje iznenađenje) da je njihovo najpopularnije biciklističko tržište su zapravo All Mountain/Enduro vozači. Imaju nekoliko novih proizvoda koje dolazi u 2013, a nova A1 All Mountain Kaciga je predstavljena. Mnogo je se po forumima pričalo o ovoj kacigi i njenim mogućnostima, a sada ih znamo.

 
Ima neke od najnovijih tehnologija ventilirajućeg sustava i možete je nostiti i sa sunčanim naočalima i sa brilama. Dolazi u dvije boje, uključujući i limited edition zlatno-sive boje. Također je dostupna i u mat crnoj boji. U prodaji će biti dostupna početkom sljedećeg mjeseca, a cijena je 165$ (185$ za limited edition).
 
Pročitajte službene informacije
 
30 godina jahanja. 3 godine dizaina. 1 izbor kacige.
 
 
Troy Lee Designs je ponosano predstavlja najnoviji dodatak našoj popularnoj liniji biciklističkih kaciga, A1.
 
Uz freeride, DH i BMX kacige na tržištu, Troy Lee Designs je odlučio da je vrijeme za ulaganje u nova područja. Tri godine istraživanja i dizajniranja, tim je razvio vrhunsku liniju kaciga za XC/Enduro, Trail, i All Mountain vozače.
 
Kao i sve ostale TLD kacige, A1 je prošla stroge sigurnosne testove kako bi se osiguralo da pruža vrhunsku zaštitu, prelazi CPSC standarda i CEEN certifikate, dok je još teži u prosjeku oko 320 grama i omogućuje maksimalnu ventilaciju.
 
 
Ostale značajke A1 kacige uključuju lako podesivi vizir, jedinstveno podesiv TLD sustav retencije i kućište anodiziranog aluminija.
 
Izgrađen s moto nadahnutim komponentama i svjetski poznatom grafikom, A1 podupire Troy Lee Designs kultnu viziju da je preovladavao u vrhu biciklističe industrije godinama.
 
Ograničene premijerne količina kacige u Limited Edition Gold Metal po cijeni ($ 185 MSRP) i Crne po cijeni (165 $ MSRP) će biti dostupne za kupnju na www.troyleedesigns.com i kod jačih dilera širom svijeta početkom na 4. veljače 2013. Kaciga će biti dostupan u veličinama od XS do 2XL.
 
 
 

Dodaj komentar