Registracija
Prijava
E-mail:
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
E-mail:*
Lozinka*
Ime:*
Prezime:*
Tel/Mob:*
Mjesto:
Adresa:

Sedma biciklistička karavana prijateljstva Mostar - Vukovar

Biciklistički klub Mostar i Udruga za promociju biciklizma "Hercegovina Bicikl" u suradnji sa Sportskim Savezom Grada Mostara, te više biciklističkih klubova iz BiH i Hrvatske od 28.04. do 02.05. ove godine organiziraju Sedmu međunarodnu biciklističk

(opširnije)

Subota, 06.04.'19. - Velež/Rujište

BK Mostar poziva sve članove i prijatelje kluba, Subota 06.04.2019 god., na zajedničku Rekreativnu vožnju na Velež/Rujište. Polazak je planiran za 8:00h ispred trgovine Ciklocentar. Dan ranije ćemo na Podveležju rasporediti tri stanice sa vodom na

(opširnije)
1
2

Armstrong će pokušati da se pomiri sa Landisom?

Print
Ocjena: 0.00

 

Anonimni izvori otkrili su za USA Today da će Lance Armstrong pokušati popraviti svoj odnos sa bivšim američkim suvozačem Floyd Landisom, a jedan dio tih njegovih planova uključuje i priznanje o dopingiranju, kao i intervju s Oprah Winfrey, koji je zakazan krajem ovog tjedna.
 
Mediji govore da izvori nisu željeli biti imenovani, kao i to da si nisu htjeli uzeti za slobodu da raspravljaju o Armstrongovim planovima da se javno pomiri sa  Landisom.
 
Ni Armstrong niti Landis nisu odgovorili na članak koji je izašao u USA Today.
 
Landis je 30.travnja 2010 priznao korištenje doping sredstava, a svoje priznanje je e-mailom poslao Steve Johnsonu izvršnom direktoru USA Cycling. Landis je rekao da jepozitivan na testesteron i da ga je u to uveo Johan Bruyneel u lipnju 2002. kada je vozio za  U.S. Postal tim. On je tvrdio da je imao duge razgovore s Armstrongom u vezi EPO testiranja iste godine, prije nego što je Armstrog otputovao doma 2003 da bi preuzeo svoj prvi EPO uzorak.
 
Izvor: CyclingNews

Dodaj komentar