Registracija
Prijava
E-mail:
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
E-mail:*
Lozinka*
Ime:*
Prezime:*
Tel/Mob:*
Mjesto:
Adresa:

2. Izborna Skupština BK Mostar

Izborna skupština Biciklističkog kluba Mostar (BK Mostar) održati će se u Petak, 14.12.2018., u prostorijama Sportskog Saveza Grada Mostara, sa početkom u 19:00h.

(opširnije)
1

Armstrong će pokušati da se pomiri sa Landisom?

Print
Ocjena: 0.00

 

Anonimni izvori otkrili su za USA Today da će Lance Armstrong pokušati popraviti svoj odnos sa bivšim američkim suvozačem Floyd Landisom, a jedan dio tih njegovih planova uključuje i priznanje o dopingiranju, kao i intervju s Oprah Winfrey, koji je zakazan krajem ovog tjedna.
 
Mediji govore da izvori nisu željeli biti imenovani, kao i to da si nisu htjeli uzeti za slobodu da raspravljaju o Armstrongovim planovima da se javno pomiri sa  Landisom.
 
Ni Armstrong niti Landis nisu odgovorili na članak koji je izašao u USA Today.
 
Landis je 30.travnja 2010 priznao korištenje doping sredstava, a svoje priznanje je e-mailom poslao Steve Johnsonu izvršnom direktoru USA Cycling. Landis je rekao da jepozitivan na testesteron i da ga je u to uveo Johan Bruyneel u lipnju 2002. kada je vozio za  U.S. Postal tim. On je tvrdio da je imao duge razgovore s Armstrongom u vezi EPO testiranja iste godine, prije nego što je Armstrog otputovao doma 2003 da bi preuzeo svoj prvi EPO uzorak.
 
Izvor: CyclingNews

Dodaj komentar