Registracija
Prijava
E-mail:
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
E-mail:*
Lozinka*
Ime:*
Prezime:*
Tel/Mob:*
Mjesto:
Adresa:

Sedma biciklistička karavana prijateljstva Mostar - Vukovar

Biciklistički klub Mostar i Udruga za promociju biciklizma "Hercegovina Bicikl" te više biciklističkih klubova iz BiH i Hrvatske od 28.04. do 02.05. ove godine organiziraju Sedmu međunarodnu biciklističku karavanu prijateljstva Mostar – Vukovar 201

(opširnije)

Subota, 06.04.'19. - Velež/Rujište

BK Mostar poziva sve članove i prijatelje kluba, Subota 06.04.2019 god., na zajedničku Rekreativnu vožnju na Velež/Rujište. Polazak je planiran za 8:00h ispred trgovine Ciklocentar. Dan ranije ćemo na Podveležju rasporediti tri stanice sa vodom na

(opširnije)
1
2

100 godina Tour de France - U prodaji

Print
Ocjena: 0.00

Za vrijeme svog 100-godišnjeg postojanja, Tour de France je bio događaj koji je ugazio u herojstva, intrige i kontroverze. Valianti biciklisti poput: Coppi, Anquetil, Merckx, Hinault i Indurain su postali vozači legende koje imaju samo pohvale, a Festina tim i naravno, Lance Armstrong, su ispali iz milosti zbog njihovog organiziranog doping skandala kojem je Tour bio izložen.

Skandali i osjećaji na stranu, prava drama se odvija na cesti, kaldrmama i planinama Europe svakog srpnja i to je ono što čini ovaj događaj izuzetnim. Napadi, izbjegavanja, ubrzavanje i padovi su stvari koje ovaj sportski spektakl čine fantastičnim za razliku od bilo kojeg drugog sporta. Poznat po tome što je to najnaporniji događaj na planeti, na kojem je samo završavanje svake postaje Toura je podvig nadljudske snage i izdržljivosti, a kamoli pomisao da završite na postolju.
 
Tvorci Procycling magazina opisali su, pionire, heroje i pobjednike i vršili ispitivanje lupeža i kontroverzija u dubini. Također su gledali unaprijed na ono što budućnost nosi za ove velike utrke, počevši sa stotim Tourom u 2013.
 
Galerija slika:
   
   
   
   
   
 
 
Naručiti svoj ​​primjerak možete za 10,99 £, online, ovdje.  
 
Kako stoji, dostavljaju za BiH, a mi ćemo svakako pokušati poručiti jedan.

Dodaj komentar