Registracija
Prijava
E-mail:
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
E-mail:*
Lozinka*
Ime:*
Prezime:*
Tel/Mob:*
Mjesto:
Adresa:

Sedma biciklistička karavana prijateljstva Mostar - Vukovar

Biciklistički klub Mostar i Udruga za promociju biciklizma "Hercegovina Bicikl" te više biciklističkih klubova iz BiH i Hrvatske od 28.04. do 02.05. ove godine organiziraju Sedmu međunarodnu biciklističku karavanu prijateljstva Mostar – Vukovar 201

(opširnije)

Subota, 06.04.'19. - Velež/Rujište

BK Mostar poziva sve članove i prijatelje kluba, Subota 06.04.2019 god., na zajedničku Rekreativnu vožnju na Velež/Rujište. Polazak je planiran za 8:00h ispred trgovine Ciklocentar. Dan ranije ćemo na Podveležju rasporediti tri stanice sa vodom na

(opširnije)
1
2

GoPro HD HERO3 uskoro u prodaji!

Print
Ocjena: 0.00

Tvorac najvećih svjetskih trajnih i svestranih kamera i producenat najzanimljiveg gadgeta današnjice upravo je najavio puštanje nove HD HERO3 kamere u prodaju.

 

Nova linija kamera će biti dostupna u sljedećim bojama​​:
 
- White Edition (Bijela)
 
- Silver Edition (Srebrena)
 
- Black Edition (Crna)
 
Svaki novo izdanje zadržava kultni izgled nagrađivanog HD Hero kamere, ali ovaj put dolazi u oko pola veličine svog prethodnika i ima ugrađen-u Wi-Fi tehnologiju.
 
U novoj liniji proizvoda, HD HERO3 Black Edition je jedan od najmoćnijih sustava kamera na raspolaganju, sa zapanjujućim 4k i 2.7K video rezolucije sve u veličini male kutije šibica - a i samo sheriranje videa je mnogo lakše.
 
Bijela, srebrna i crna izdanja su dostupna u prednarudžbama na GoPro.com i isporučuju ih diljem svijeta po cijenama za £ 199 (bijeli), 279 £ (srebrna) i £ 359 (crna).

Dodaj komentar

Komentari (1)

Gost
Ovo moramo nabaviti za klub!!!