Registracija
Prijava
E-mail:
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
E-mail:*
Lozinka*
Ime:*
Prezime:*
Tel/Mob:*
Mjesto:
Adresa:

2. Izborna Skupština BK Mostar

Izborna skupština Biciklističkog kluba Mostar (BK Mostar) održati će se u Petak, 14.12.2018., u prostorijama Sportskog Saveza Grada Mostara, sa početkom u 19:00h.

(opširnije)
1

Vareš: KES Perun-Va

Print
Ocjena: 0.00

Ideja o klubu nastaje 2005 godine od entuzijasta koji su počeli da se bave ovim sportom u Varešu. Nešto kasnije im se prikljuċuju i povratnici koji su imali iskustva u državama Eu -a. Klub i oficijelno počinje sa radom u Aprilu 2009 godine prvo virtualno a zatim i fizički sa prostorijama dobivenim na korištenje od Opċine. Članstvo kluba se sastoji od građana mahom iz Vareša i isto tako jednim djelom onih koji žive van granica BiH. 

 
Klub se zalaže za sport , turizam ,očuvanje okoline okupljanje omladine i promociju, kako kraja tako i BiH.
 
Naše postojeċe sekcije u klubu su: brdski biciklizam , paragliding , skijanje , bordanje , 4X4 offroad a u skoroj budučnosti namjeravamo razviti i alpinizam , rafting , gorsku službu spašavanja , paintball i motocross. Zbog same konfiguracije Vareša i okolnih sela, gdje imamo i veliki broj zabačenih mjesta mišljenja smo da nam je razvijanje sekcije gorske službe spašavanja najprioritetniji zadatak. Ostale sekcije ċemo razvijati u skladu sa mogucnostima i zainteresiranosti članova kluba.
 
Kontakt:
 
Velimir Gavran - predsjednik kluba
Mail: k.e.s.perunva@gmail.com
 

Dodaj komentar