Registracija
Prijava
E-mail:
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
E-mail:*
Lozinka*
Ime:*
Prezime:*
Tel/Mob:*
Mjesto:
Adresa:

Sedma biciklistička karavana prijateljstva Mostar - Vukovar

Biciklistički klub Mostar i Udruga za promociju biciklizma "Hercegovina Bicikl" te više biciklističkih klubova iz BiH i Hrvatske od 28.04. do 02.05. ove godine organiziraju Sedmu međunarodnu biciklističku karavanu prijateljstva Mostar – Vukovar 201

(opširnije)

Subota, 06.04.'19. - Velež/Rujište

BK Mostar poziva sve članove i prijatelje kluba, Subota 06.04.2019 god., na zajedničku Rekreativnu vožnju na Velež/Rujište. Polazak je planiran za 8:00h ispred trgovine Ciklocentar. Dan ranije ćemo na Podveležju rasporediti tri stanice sa vodom na

(opširnije)
1
2

Sarajevo: NVO Horizont - Krdo Crew

Print
Ocjena: 0.00
Nevladina organizacija Horizont je formirana sa ciljem promocije bosanskohercegovačkih turističkih potencijala i promociju extremnih sportova.
 
NVO Horizont je osnovala grupa entuzijasta kada je u pitanju promocija prirodnih resursa naše zemlje, odnosno grupa poštovalaca i uživalaca prirode i sporta, a čine ju uspješni mladi ljudi koji u svom svakodnevnom poslu nastoje pratiti i držati korak sa pozitivnim svjetskim društvenim i poslovnim trendovima. 

2008. godine su uspjesno organizirali DH trku “Prva Downhill ofanziva” na Igmanu, do danas 2012 god. "Valter" je najpoznatiji DH događaj u BiH.

Misija: Biti tvorac i organizator nesvakidašnjih, specijalnih, komercijalnih i nekomercijalnih turističkih i sportskih događaja u BiH.

FacebookNVO Horizont

Dodaj komentar