Registracija
Prijava
E-mail:
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
E-mail:*
Lozinka*
Ime:*
Prezime:*
Tel/Mob:*
Mjesto:
Adresa:

Sedma biciklistička karavana prijateljstva Mostar - Vukovar

Biciklistički klub Mostar i Udruga za promociju biciklizma "Hercegovina Bicikl" te više biciklističkih klubova iz BiH i Hrvatske od 28.04. do 02.05. ove godine organiziraju Sedmu međunarodnu biciklističku karavanu prijateljstva Mostar – Vukovar 201

(opširnije)

Subota, 06.04.'19. - Velež/Rujište

BK Mostar poziva sve članove i prijatelje kluba, Subota 06.04.2019 god., na zajedničku Rekreativnu vožnju na Velež/Rujište. Polazak je planiran za 8:00h ispred trgovine Ciklocentar. Dan ranije ćemo na Podveležju rasporediti tri stanice sa vodom na

(opširnije)
1
2

Široki Brijeg - London 2012

Print
Ocjena: 0.00

Prvi dan 10.7.2012 Široki Brig - Sinj 110 km

 

Polazak!
Nakon pozdrava sa prijateljima i bližnjim krenuli smo sa mosta u 08.00 h. Na granici sa Hrvatskom smo bili u 09:30, doručak i krećemo prema Trilju preko Proložca. Stajemo u malom mjestu Grbavci gdje nam mještani nude hladno pivo i hranu, pozdrav ekipi.  U Trilju smo oko 15 sati i kupamo se u Cetini. U Sinju nas dočekao Pero, pokazao grad i odveo na pivo dva,tri, četlal scn hvb... :)
 
P.S. Recite Jack-u da smo otišli na Grude :)
 
 
 
Drugi dan 11.7.2012 Sinj - Gračac 120 km
 
Ustajanje oko 7 sati, već je 31 stupanj. Do Vrlike lagano 30 km. Put je dosadan al brz, u Kninu smo oko 13sati. Temperatura je bila 40,  a onda smo spazili prskalice na travnjaku ispred zgrade općine Knin :)
Ispred nas Velebit i 67 km do Gračaca. Na vrhu Velebita zaustavlja se auto i izlaze poznata lica iz Širokog koji su krenuli prema Berlinu. Pozdrav ekipi u Berlinu. Došli smo u Gračac gdje smo večerali u restoranu Kralj Zvonimir. Upoznali smo odlične ljude koji su nam ponudili smještaj. Pozdrav Zvonimiru, Nadi i Dariju!
 
 
 
Treći dan 12.7.2012 Gračac - Slunj 109 km
 
Ustajanje, doručak pozdrav sa domaćinima i put prema Plitvicama, 50 km smo tražili trgovinu jer nismo imali više hrane i vode. Promet je jako gust, prepun kamiona. Stajemo u Korenici i ručamo. Do Plitvica 13 km, a 5 uzbrdica. Zaustavljamo se  blizu privatnog bazena nakon dugog nagovaranja i pregovaranja dobili smo dopuštenje da uskočimo u bazen :)

 

 

Do Slunja lagano nizbrdo, dolazak oko 19:30, nabavljamo namjernice i kampiramo na prelijepom kupalištu Korane.
 
 
Dečke možete pratiti na njihovom blogu: http://www.dajmikrug.bloger.hr/

 

Dodaj komentar

Komentari (1)

Toni Odak
Šta su ti širokobriježani...