Prometna nezgoda na putu između Raštana i Vojna, ozlijeđen b

Prometna nezgoda na putu između Raštana i Vojna, ozlijeđen b

PostPostao/la bkadmin » ned kol 19, 2012 9:09 pm

Nažalost, veceras je jedan dečko I.Z. (1980) na biciklu nastradao u prometnoj nezgodi na relaciji Raštani - Vojno. Udarilo ga je vozilo i od siline udara bacilo u Neretvu. Dečku su obje noge polomljene, otvoreni prijelomi i trenutno se nalazi u bolnici na Bijelom brijegu.

Inace ta dionica je poznata kao najferkventnija dionica na kojoj se voze biciklisti. Dio ceste od hidroelektrane prema Vojnu je jako uzak i BK Mostar je vise puta alarmirao Gradske vlasti da se ta dionica obiljezi biciklistickim znakovima i znakovima ograničenja brzine, te da se stave redovne policijske patrole na toj dionici. Nažalost, nisu imali sluha, sve sto smo dobili je jedan znak u naselju Vojno, koji su vandali isarali i lezeci policajci, koje nitko nije trazio!

Ovim putem još jednom apeliramo Gradske vlasti da malo povedu brige o svojim građanima, biciklistima. Jer ocigledano je da u gradu Mostaru, popularizacija biciklizma u velikom usponu, te da grad ima jednu kriticna masu biciklista koja nema biciklistickih staza niti bilo kakvih biciklistickih trasa kojima bi se isti sigurno mogli kretati.

Nas gradonacelnik Ljubo Bešlić je još prije godinu dana prilikom gostovanja na RDV-u rekao kako se pokrenulo pitanje biciklista u gradu Mostaru, te da ce poceti aktivno raditi po tom pitanju. Mislimo da je vrijeme da se konačno pređe sa riječi na djela, da se povede briga o građanima biciklistima, o njihovoj sigurnosti, te da grad Mostar konačno dobije i svoje biciklističke staze, po uzoru na mnoge Europske gradove!

Biram DA sigurno bicikliram!!!!
bkadmin
Site Admin
 
Postovi: 39
Pridružen/a: uto ožu 06, 2012 9:46 am
Lokacija: Mostar

Natrag na Obavijesti i diskusije o portalu i forumu

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

cron